goede uitleg bij de omschrijving op de site, Top

Een aanrader.

Ik heb eerst gebeld en ben keurig door mijn vragen heengeleid door een deskundige. Binnen 1 dag geleverd en een goede prijs.

Top webshop!

Snelle levering. Materialen van goede kwaliteit, en een zeer stille ventilatiebox zoals staat omschreven. Top hoor.

Snel en efficiente webshop

Prima assortiment met genoeg keus, duidelijke omschrijving en snel in huis!

Levering was super snel binnen.

Top spullen

Spullen besteld alleen jammer dat het niet snel leverbaar maar.

Goede service en snel in huis

Ik heb meerdere spullen hier besteld. Ook in het verleden. Duidelijke site en goede service en bezorging. Heel tevreden!

Prima info op de site

mooie en betrouwbare site

duidelijk en snel geleverd, Top.

Snelle levering Duidelijke webshop met goede uitleg Goed product

Goed product, snelle levering

Ruime keuze, bij mij ging het om een Overdrukrooster opbouw (BxH) 255 x 255mm. Stevig aluminium rooster, makkelijk te bevestigen. Én voor een redelijke prijs.

Goed geholpen door klantenservice

Goed geholpen

Goed product en netjes geleverd

Een goed en mooi product. Ziet er luxueus uit en van metetaal.

Zeer re vreden

Ik ben zeer tevreden over ventilatieshop.

Ik heb 4 kwalitatieve luchtventielen gekocht voor een scherpe prijs. Ze waren razendsnel en goed verpakt in huis. Een aanrader dus !!!

Ruime keuze, snelle levering.

Ventilatieshop.com doet precies wat op hun website wordt beloofd. Betrouwbaar en voorspelbaar.

zeer slechte communicatie van klantenservice

klantenservice heeft geen inzicht over wat er op voorraad is binnen de Ventilatieshop. Na 3 toezegging dat het verstuurd zou worden en datgene wat niet op voorraad was nagezonden zou worden pas na 9 dagen, meerdere mails, meerdere telefoontjes en toezeggingen dat ik telefonisch terug benaderd zou worden ( wat dus iedere keer een email werd van de kant van Ventilatieshop ) eindelijk mijn producten ontvangen. Dit is de eerste webshop waarmee ik zoveel problemen heb gehad.

Artikel voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd.

Goede filters

Nette service en goed product

Voor een nette prijs een mooi product aangeschaft. Pasvorm van de terugslagklep is perfect.

Prima, snel en netjes geleverd

Prima, snel en netjes geleverd

Supersnel geleverd

Zeer snelle levering. Ventilator eenvoudig aan te sluiten. Afstandsbediening werkt op grote afstand. Duidelijke handleiding.

Prima verloopje geleverd gekregen en ook snel geleverd.

Alles naar wens verlopen

Naar wens