Supersnel en groot aanbod

Groot aanbod met vele alternatieven. Snel in huis, maar toen ik de klantenservice wilde bereiken ivm onduidelijkheid over de levering, heb ik na 15 minuten maar opgehangen. Gelukkig stond de postbode toen al op de stoep :-)

Snelle levering!

Veel keus, prima service en snelle levering

Product prima en snel geleverd

Uitermate geïrriteerd dat de afleverpersoon de zaken niet bij mij heeft afgeleverd, maar op de brug voor ons huis en absoluut niet heeft gebeld of aangebeld of getelefoneerd, terwijl hij/zij alle daarvoor benodigde informatie had en die bovendien voor het hek (waar de zaken werden neergezet stonden ook heel erg duidelijk stonden aangegeven. Bovendien waren wij allebei thuis toen het op de stoep neergezet is. Nadat alles gemeld is door mij zowel bij Ventilatieshop en de vervoerder zelfs niet eens de moeite genomen me te bellen. Onhandig en n iet klantgericht. doe daarom geen zaken meer en zal zeker niet recommanderen. Aanbeveling: neem een andere transporteur! Inmiddels (26-10-2021) heb ik een marginale toelichting gehad en ondanks het bovenstaande heeft men blijkbaar nog steeds niet begrepen dat het handiger was mij te bellen. Ook is ene leverancier primair zelf verantwoordelijk voor welke ketenpartners mee wordt samengewerkt. Dus kies je een slecht functionerende vervoerder, dan straalt het toch op jou af en is het slecht voor jouw imago.

Perfect geholpen

Snelle levering van gewenst product.

Bevesttigingsmateriaal en bedieningskoordje niet meegeleverd, maar product voldeed verder uitstekend.

Snelle levering, goede kwaliteit

Veel keuze, snel geleverd en goed verpakt. Kanalen die niet bij de bouwmarkt verkopen. Overzichtelijke website.

Alles goed verlopen, snelle levering en volgens afspraak

afwijkende levertijd

Ik had mijn bestelling op maandag verwacht, echter doordat een artikel niet op voorraad was, werd het pas vrijdag. De melding dat artikel op niet op voorraad was, werd in de loop van de week gemeld. Ik had al een alternatief artikel gevonden, maar om dat te wijzigen, was heel lastig in de communicatie, dat was jammer. Uiteindelijk alles goed verpakt ontvangen en inmiddels gemonteerd. Een advies: Misschien kan het in de communicatie wat verbeterd worden, zodat de klant een artikel kan wijzigen.

snelle en goede levering

alles snel en goed geleverd tegen goede prijzen

goede en vlugge bedining

Snelle en correcte levering

Product zoals omschreven. Levering wanneer het mij uitkwam op de avond.

Kwaliteit en snelle levering

Besteld en volgende dag met avondbezorging al gekregen!!

Kwaliteit snel en goed advies

Gemakkelijke keuze uit het zeer ruime assortiment. De prijs ten opzichte van concurrenten is zeer concurrerend. Het advies was duidelijk en eerlijk om mij te voorzien in de benodigde artikelen. Top zaak graag tot de volgende aankoop.

Prima levering

Snelle en correcte levering

Snel gevonden op de site en een Snelle levering

Zeer snel geleverd

Snel en top spul! Ben heel blij met de zeer stille ventilator die sneller gaat draaien als je bv aan het douchen bent.

Prima en snelle levering

Sowieso fijn dat de schuimrubber ringen voor het ventilatiesysteem los te verkrijgen waren. Redelijke prijs.

Super service

Mooi snelle levering. Goed ingepakt. Goede updates over bestelling

Uitstekend geholpen en geleverd precies wat ik nodig had.de dag er na had ik mijn bestelling in huis,ik ben hier zeer tevreden mee absoluut een aanrader.

Alles wat ik nodig had en super snel geleverd

Tweemaal besteld bij Ventilatieshop. Producten zijn goed te vinden en hebben een duidelijke omschrijving. Beide bestellingen zijn op de correcte dag geleverd!

goed geregeld

wordt netjes op de hoogte gehouden verzending goede prijs

Sneller levering en producten is als beschreven

Geweldige service

Had voor bestelling nog telefonisch contact gehad zeer goed geholpen, goede uitleg over mijn bestelling.Zelf de datum en tijd aangeven van bezorging geweldig,zeer goed de service!

correct

mooi product - prijs naar waarde.

vlot en professioneel

Eerst gebeld voor nadere informatie.. Daarna de artikelen besteld. De levertijd was zoals afgesproken met een tijdlijn wanneer de bestelling bezorgd zou worden. Bij het nakijken bleek dat ik een artikel was vergeten. Na een telefoontje werd dit zonder portokosten afgeleverd. Kortom: Het is een bedrijf waar je op kunt rekenen en graag wilt terugkomen. Bert Brink Fotoclub Rijswijk

21 Boylestraat C

Ede 6718XM