vlot en professioneel

Eerst gebeld voor nadere informatie.. Daarna de artikelen besteld. De levertijd was zoals afgesproken met een tijdlijn wanneer de bestelling bezorgd zou worden. Bij het nakijken bleek dat ik een artikel was vergeten. Na een telefoontje werd dit zonder portokosten afgeleverd. Kortom: Het is een bedrijf waar je op kunt rekenen en graag wilt terugkomen. Bert Brink Fotoclub Rijswijk

Ventilatieroosters besteld. Zeer snel geleverd. Goed product.

Al meerdere zaken hier besteld. Steeds tot volle tevredenheid. Één opmerking: wel hele grote doos en veel verpakkingsmateriaal voor 3 roostertjes die ook zo via de brievenbus hadden kunnen worden bezorgd.

Duidelijke webshop, en de keus is volop!

Ideale webshop, ook omdat er mee wordt gedacht waar je op zoekt! En supersnelle levering! Bedankt en succes!

Altijd correct!!!

Gewoon zoals het hoort, proficiat, er zijn er anderen.

Super goedt en snel

Super goedt en snel

in telefonisch contact goede ondersteuning en advies

Nadat bleek dat ik een niet goed passend onderdeel had , heeft de medewerker van de ventilatieshop meegedacht en een goed alternatief aangedragen. De retourzending was ook direct snel geregeld. Alles in één keer. Prima service

De ventilatieopeningen werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

geweldig

Zeer snelle en perfecte levering.

Snel en goedkoop

Snelle levering, goede producten en voor een prima prijs. De bouwmarkt komt er niet in de buurt qua prijs. Nette klantenservice: er ontbrak iets bij levering. Meteen nageleverd. Later bleek het toch onder de kartonnen flap van de doos te zitten...

Goede service en snelle levering van het produkt

Prima service. Makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering, betaalbaar en solide product

Netto prijs en betrouwbare levertijd

Via website voldoende info en verder bestelling is zoals je dat wenst.

Conform afspraak op tijd bezorgd. Verder geen op of aanmerkingen op de zending en het product

voldoet aan onze verwachting

de ventilator wekt uitstekend in onze badkamer

Snel

Snel geleverd en alles in 1 keer goed top geregeld

Keurig op tijd tegen de goede prijs

Leveren altijd volgens afspraak en zeer snel. Dezelfde dag De prijs is de beste die ik kan vinden

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Levering, zoals gewoonlijk, op de afgesproken dag en uur geleverd en goed verpakt.

Snel, correct en hulpvol

Vooraf aan de bestelling informatie gevraagd. Zeer duidelijk en "to the point" antwoorden gekregen. Na de bestelling snel te hebben ontvangen had ik de bestelling een paar dagen later gecontroleerd. Helaas 'n product ontbrak. Gebeld, met bestelnummer informatie gegeven en 1 dag later was het in huis. Door een onduidelijkheid van mezelf een product te veel besteld, retour gestuurd en is keurig verwerkt en heb geld terug gekregen. Zeer tevreden.

Specialistische service is erg prettig

Voorafgaand aan mijn aankoop heb ik telefonisch contact opgenomen. De medewerker aan de telefoon kon me goed adviseren waardoor ik precies wist wat ik moest aanschaffen. Dat werkt heel fijn!

Heel erg trage klantenservice

Ik heb een ventilator teruggestuurd die niet goed werkt en heb gevraagd of ze hem wilde omwisselen voor een die goed werkt. Tot nu toe heb ik alleen het antwoord de retourprocedure twee weken duurt en het erg druk is! Slechte service wat mij betreft.

Correcte en snelle levering

Kan ik aanbevelen

levering voldoet 100 % aan mijn verwachting !!!

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk en een zeer snelle levering in een degelijke verpakking. Juiste artikel omschrijving en dito specificaties.

Doen wat ze beloven.

materiaal is goed, prijs is in orde, verpakking oke en verzending snel.

Ventilator werd wel iets later geleverd dan de volgende dag maar dat mag de pret niet drukken. Duidelijke installatie omschrijving op de website (bijgeleverd boekje was minder duidelijk).

Snelle levering en service

Duidelijke webshop, snelle levering