Ik mis nog iets

Snel en goed geleverd maar voor de aansturing van de badkamer ventilator heb je dun aderig en zeer dun aderig 4x nodig. Jammer dat dat niet in 1 keer bij jullie kan.

Snelle en goede levering

Prima product, snel geleverd.

Pakketje was spoorloos geraakt. Direct werd het alsnog verstuurd. Op zaterdag kwamen er twee pakketjes binnen. Gemaild en kreeg een retourformulier om het kosteloos terug te sturen . Top service . Dikke tien verdiend

Ruime sortering ; meer dan andere webshops

Artikelen conform omschrijving en van goede kwaliteit

Denkt mee in oplossing

Veel vocht damp in badkamer oplossing badkamer verwarmen ligt niet aan de ventilator

Snelle levering, goed product

De badkamerventilator hield ermee op na meer dan 15 jaar. Gelijk een nieuwe (dezelfde) besteld en supersnel geleverd.

prima service

ventilator voor de badkamer kwam netjes optijd, en was goed verpakt. Ik heb 'm in een paar uurtjes gemonteerd, en dat hadden we jaren eerder moeten doen. Nu geen condens meer op de badkamer.

Goede spullen!

Snelle bezorging en het paste precies

prima ventilator en redelijk geruisloos

Alles ging goed behalve de levering was een dag te laat. Dus voor ..... besteld en morgen in huis is overmorgen in huis.

Gewoon goed.

Duidelijke website. Normale redelijke prijzen. Correctie levering vplgens afspraak.

Prima prijs en goede service!

Prima prijs en goede service!

Ventilatierooster doet wat het beloofd

Goede en snelle services

Snel en keurig verpakt

Het product was snel te vinden op de site en het was zeer snel geleverd

garantie correct in behandeling genomen

streven garantie binnen 2 wkn afwerken, deze zijn nog niet verstreken. Inmiddels 1 wk verstreken en nog niets vernomen hoe verder? Vind ik aan de lange kant.

Leveren snel en op tijd.

Prima webshop, snel geleverd.

Goede en mooie ventilator

Zeer prettig geholpen door een deskundige medewerkster en levering zoals afgesproken de dag erna.

Prima, snelle levering en goede producten

Snel besteld , duidelijke omschrijvingen en snel in huis

Snel eenvoudig, goede prijs

Goede eenvoudige website met duidelijke filters. Duidelijke assortiment met een handige omschrijving bij de diverse producten. En dit alles een zeer redelijke prijs.

Geruisloze levering

Snelle levering, goed product, duidelijk aansluitinstructie. Top.

Snel bezorgd. Prima

Snel bezorgd en alles in orde.

Erg tevreden

Super snelle service met erg mooie producten, ben zeer tevreden met de hele gang van zaken!

Snel en netjes geleverd

Bestelling correct en vlot geleverd

Mooi spul snel geleverd

Mooie ventielen waren naar wens en snel geleverd voor een goede prijs

Perfecte en snelle levering.

Naast de zaken die ik echt nodig had is het assortiment zo groot dat je vele handige artikelen tegen komt.

Ondanks leverprobleem door toedoen van postnl toch een snelle oplossing geboden

Prettige dienstverlening

21 Boylestraat C