goed product + supersnelle levering

dikke prima ventilatieshop

snel en correct

Een heldere en zakelijke afhandeling. Dik tevreden.

heel goed

duidelijke omschrijving op de site, snelle verzending lage prijs vergeleken met andere aanbieders

Snelle levering, prima product

Mooie toevoer ventielen voor ventilatie.

Item voldoet aan de verwachtingen. Netjes conform de afspraak geleverd.

Prima zo

Had ik net nodig !!

goed/snel/betrouwbaar

ruime keuze met uitstekende omschrijvingen en gegevens over de afmetingen. prima product zou echter in meerdere kleuren beschikbaar moeten zijn

Snelle en nette levering

Alles was super goed en netjes verpakt. Ook een hele snelle levering. Gewoon top.

Goed advies, goede prijzen en super snelle levering

Goede adviezen gehad door de telefoon. Goed bereikbaar. De prijzen zijn veelal de goedkoopste of het scheelt niet veel. Same delivery werkt erg goed. Zeer fijne optie.

snel en voordelig

Een week geleden een nieuwe afstand bediening besteld voor onze huis ventilatie systeem merk Orcon. slechts 2 werkdagen later bezorgd. Prima prijs( ventilatieshop was het voordeligst) en een snelle levering. Wat wil een mens nog meer. Ik zou zeggen, ga zo door en voor twijfelaars, wacht niet langer en bestel bij de ventilatie shop.

Komen hun afspraken na.

goede webshop

prima voorraden en snelle levering

Afhalen

Afhalen mag je van de website halen , want dit was niet mogelijk volgens Dillen

Zoals altijd uitstekend, ga zo door

Netjes

Eerder al eens bestelling gedaan. Deze was toen niet goed zonder problemen terug kunnen sturen. Nieuwe besteld en snel binnen gekregen.

Ik ben super geholpen door ventilatieshop.

Had een verkeerd montagerooster besteld, is kosteloos opgelost, door ventilatieshop. Zeer tevreden

Prima verzorgd

Prima verzorgd en snel geleverd

Snel, voordelig en compleet

Zeer snelle levering en een compleet assortiment - en dat tegen een goede prijs!

Lekker stil en snel geleverd

Mooie ventilator

goed advies en een breed assortiment

Voor vervanging van mijn rooster werd ik vriendelijk en goed geholpen. En de volgende dag al in huis. Top

Makkelijk vlot goede prijs

Uitstekend.

Netjes snelle levering

Product zoals beschreven, niets op aan te merken. Gekochte producten degelijk ingepakt verzonden.

Super snelle levering, zeer tevreden

Top service website niet altijd even overzichtelijk

Vandaag besteld en echt morgen in huis, duidelijke uitleg bij de produkten

Precies wat je nodig hebt.

Goede kwaliteit voor wat je moet betalen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM