Helder bestelproces, snelle levering.

Prima levering. De doos om het product had kleiner gekund cq het product had in de eigen doos verstuurd kunnen worden.

geweldig

Door omstandigheden op zondag besteld en toch op maandag geleverd .Website maakt na je keuze van je benodigtheden een aanbeveling of je misschien het mogelijk bijbehorende nodig hebt, In mijn geval een geweldig iets ,hierdoor niets vergeten en maandag mijn probleem op kunnen lossen.

het ging voor de wind

bestelling was met windkracht 8 geleverd

Zeer snelle en goede service

Na een fout van mij toch zeer snel een nieuw product geleverd. Wat achteraf niet nodig was. Werd niet moeilijk over gedaan. Helemaal top!

Fijne ventilator

Wij hadden reeds zulke ventilator, deze is geïnstalleerd toen onze badkamer 5 jaar geleden verbouwd werd. Helaas heeft het pas begeven. Gelukkig was deze ventilator nog te bedtellen. Heel eenvoudig te installeren. Prima!

Vakkundig en een goed product !

Afzuiger voor de badkamer besteld, snel geleverd en een geweldig product !

Snelle service en prima producten

Ventilatieshop levert snel en kwalitatief goede producten. Team Klusseninhuis heeft er een vertrouwd adres bij……….

Zeer goed.

Goede voorlichting, snelle en correcte levering.

Mijn badkamerventilator was defect. zonder problemen een nieuwe opgestuurd, werkt weer prima!

super, snelle verzending alles top !

Prima bestelprocedure, snelle verzending , goede bezorging 1

snelle levering maar niet compleet

snelle levering van verloopstuk die ik nodig had. De bijbestelde tape zat er helaas niet bij.

Product exact gelijk aan 20 jaar oude v

Top geleverd

Besteld en tijdig geleverd.

Snelle en correcte levering

Duidelijke en snelle levering - breed assortiment - Zeer tevreden

Super snelle levering

Een echte aanrader dit bedrijf, zeer snelle levering zoals beloofd wordt en het bestelde product voldoet aan alle verwachtingen.

Snel en compleet geleverd

Zeer tevreden duidelijke wesite

Top product, snelle en goede service

Product dezelfde dag binnen als dat ik het besteld had. Product is van goede kwaliteit en zoals beschreven op de website. Zal hier zeker weer bestellen

Goede en snelle levering van de bestelde artikelen

Goede en snelle levering van de bestelde artikelen. De bestelde artikelen voldoen geheel aan de verwachting.

Goede ervaring

Duidelijke foto’s en uitleg per product op de website. Makkelijk te bestellen en retourneren. Netjes verstuurd.

Super !

Goed geholpen

Bestelde goederen op tijd geleverd

De website is goed leesbaar en duidelijk over de gekochte goederen. Bij de onderdelen staat goed uitgelegd wat je koopt. De bestelde goederen werden zoals beloofd op tijd geleverd en waren goed verpakt. Ik zal bij dit bedrijf zeker nog meer bestellen.

Gewoon "GOED"

Meer dan genoeg keuze uit de roosters. Prettig geprijsd, vlot geleverd en de doos kon ik mooi gebruiken om mijn soundbar in te doen. Kortom heel erg tevreden.

Perfect geholpen en zelfs meegedacht, dank

Heel soepel om de spullen te bestellen.

Keurig tijdig het bestelde product onbeschadigd geleverd

Montage leverde weinig problemen op behalve dat het lastig is de ventilator tegen de onderkant van het plafond te monteren, omdat je handen tekort komt om een en ander goed af te tekenen op de bestaande afvoer die enigszins verplaatst moest worden.

Goedwerkend, passend en netjes

Heel tevreden