Goed product en levering

Op tijd afgeleverd en goed product miste alleen een handleiding met tips

Goed genoeg, maar ruimte voor verbetering.

Het product werd snel bezorgd. Wel kan de informatie rondom het product op de site beter. Er werd aangegeven dat 1 product 5 sterren kreeg uit 20 reviews, maar deze revieuws waren helaas nergens terug te vinden. Ook op andere sites vind ik geen reviews, maat hoe wordt dan de score behaald? Toch een ander product gekozen met wel heldere reviews. Alleen stond bij de beschrijving van dit product dat het direct in een 125 mm buis zou passen. Deze info was onjuist en hierdoor kon ik het artikel nog niet aansluiten. Ik had nog een extra schuifmof nodig. Verder wel tevreden over hun diensten en snelheid. Geen problemen ondervonden met de bestelling dus weinig contact met het bedrijf gehad.

Geweldig, Snel en Makkelijk!

Snel leveren en het teveel eenvoudig netjes retourneren!

Prima, ook de service bij een kapot artikel.

Product levering goed

Product op tijd geleverd .in Nederlandse taal opgestelde handleiding ontbreekt . Geluids dempings mat was niet in doos aanwezig , na mail heeft helpdesk dit uitgelegd . Dit is een overbodige handeling die voorkomen kan worden door bij de zending een bijsluiter te doen.

Snel en tevreden

Geen poespas,gewoon duidelijk en snel verzonden

Goed en snel geleverd. Enkel kwaliteit van de klemmen was niet optimaal vandaar 4 sterren

Zie bovenstaande informatie

Goede en snelle levering

Hetgeen ik besteld heb werd op tijd en volledig afgeleverd. Ook de kwaliteit voldeed aan de eisen. Verbeterpuntje vind ik het vinden op de website wat je exact nodig hebt. Ik zocht een ontluchtingsgrondplaat voor EPDM en pas veel later, toen ik weer iets anders zocht, vond ik wat ik eigenlijk had willen bestellen

Levering was binnen de afspraak. Website overzichtelijk.

Goed product en prima klantenservice

perfect

top levering

Snelle levering en groot assortiment

value for money

Het bestelde product werd na 1 dag geleverd. verbazingwekkend hoe snel. Precies zoals beloofd. De badkamerventilator zelf voldoet uitstekend: stil en goede afzuiging. Geen beslagen ramen en spiegels meer.

Kan niet beter.

Doen wat ze beloven.

Top site, veel keus

Snel en goed geleverd

Super, ook retourneren als een zonnetje

Prima ervarig, snelle leverig en goede retourenafhanding/klantenservice.

Ik wacht nog steeds op de ventilator onder garantie

Ik wacht nog steeds op de ventilator onder garantie

Mijn ervaring is dat afgesproken datum had

Mijn ervaring is dat mooi op afgesproken datum hebt kunnen ontvangen.

Onwaarschijnlijk snel

De bestelling werd geplaatst rond 23.00 uur en het was de volgende werkdag al in huis. Zeer tevreden.

Top product en dito service

Goede uitleg op de site over het product en de installatie. Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding en binnen een dag geleverd.

Maakt belofte waar

Besteld, snel geleverd zoals op de site stond. Dus dik tevreden. Geen 5 sterren want er valt altijd wel iets te verbeteren. Zou nu alleen niet weten want.

Goed materiaal en snel geleverd

Gewoon goed

goede overdrukrooster

Prima product voor een acceptabele prijs. Snelle levering op dezelfde dag, echter afgeleverd op het verkeerde adres!

Zeer snelle en correcte levering....

De site is overzichtelijk, producten degelijk, verzending snel en correct. Bij het opnemen van contact is ook de reactie snel en zeer klantvriendelijk en tot volle tevredenheid.

uitstekende keuze

Goede, vrijblijvende uitleg maakte de keuze voor aankoop gemakkelijker. Bestelling werd gecontroleerd en naar wens aangepast na telefoontje. Dank voor de service !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM