Snel en correct

Speciale maatvoering besteld. Alles klopte.

Snelle levering en goede service

Badkamerventilator en ventub dakdoorvoor ventilatiepijp besteld. Verkeerde diameter pijp geleverd, binnen 2 dagen juiste diameter ventilatiepijp geleverd en product kostenloos retour. Snelle levering en goede omruilservice!

prima jullie doen precies wat ik vraag

bestellen was makkelijk en de afhandeling is snel en prima voorelkaar. de prijs kwaliteitverhouding is ook goed. dit is een aanrader voor vrienden kennissen en iederen die het weten wil, daar waar dat kan zal ik dat doorvertellen. Ga zo door.

Ben erg tevreden

Goede prijs van het product en snel geleverd, ben zeer tevreden

Goedkoper dan bouwmarkt

Ruime keus, prima kwaliteit, goed verpakt en vlot verstuurd.

Keuze is reuze

Top merken in het assortiment.

Prima service en snelle levering

Besteld en de volgende dag geleverd. Een onderdeel was er niet bijgevoegd. Telefoon naar de klantenservice en alsnog de dag erna geleverd. Prima service en goed advies gekregen over de aanschaf van ventilatie buis

Simpelweg geleverd waar we om vroegen

We bestelden een vervanging voor de reeds aanwezige buisventilator. Het was wat we verwachtten en op de afgesproken tijd geleverd. Ook doet de ventilator het zonder problemen. Simpelweg prima dus!

Bestellen en levering gaat snel en goed.

een zeer goede ervaring.

Ruime keus

Ruime keus. Duidelijke website. Snelle levering

Op tijd leveren

Goed juiste adres voor ventilatie

Snel en goed

Vlot en compleet geleverd

Geweldig snel!!!!

Goed materiaal en goede service!! Een aanrader

Snelle service, prima prijs- kwaliteit

Nvt

Goed telefonisch advies, duidelijke & geduldige uitleg.

Zeer plezierig!!!

Prima…….

Correcte en snelle levering

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima en snelle levering

ik heb alleen een klacht ingestuurd naar het transport bedrijf waar jullie het pakket hebben laten versturen. Geachte, Middels deze mail wil ik een klacht geven tav de bezorging van mijn pakket. Op 28-9-2021 zou mijn pakket bezorgt worden, volgens uw opgave, tussen 19.00 en 21.00 Ik was deze avond thuis en ongeveer gewacht tot ca 21.30. De deurbel niet gehoord, na de chat later de avond, heb ik gevraagd waar het pakket is gebleven cq is afgegeven. Ik heb ook geen bevestiging van aflevering in de brievenbus gekregen. Volgens uw opgave is het pakket afgeleverd op kastanjelaan 5 ? zie onderstaande chat. Het was al te laat om alsnog aan te bellen, dus maar de volgende ochtend, helaas waren deze buren niet thuis en meerdre keren langs geweest. In tussentijd, ik heb vrij genomen, diverse andere buren gevraagd maar helaas. Om ca 13.00 uur kwam de overbuurman van nr 14? Het pakket langs brengen, hij zag dat ik al diverse buren langs geweest was. Dit pakket was bij hem op 28-9 om 21.55 gebracht en dat op nr 14?? Volgens mij had ik bezorgadres aangegeven van kastanjelaan 23. Ik ben uitermate ontevreden over deze gang van zaken en een mijn snipperdag is verloren gegaan aan zoeken van het pakket. Wat is jullie reactie hierop, want ik ben uitermate teleurgesteld. Aad Blansjaar

Nog nooit zo snel iets geleverd gekregen.

S' ochtends besteld s'avonds in huis. En ook nog eens een goed product, geen rotzooi!!

Duidelijke site, snelle levering

De juiste ventilator, snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Prima product voor de prijs

Snel geleverd en kon lekker verder werken.

zeer goed

zeer goed ,goede uitleg prima service

Juiste en tijdige levering van bestelde goederen.

Ik kende uw onderneming niet. Mijn zwager maakte me op uw firma attent omdat hij reeds goede ervaringen met uw onderneming had. Deze goede ervaringen kan ik nu bevestigen

De afstandbediening werkt perfect op de Orcon MVS 15R

Ik heb via ventilatieshop een afstandbediening aangeschaft om de ventilatie zelf op afstand te kunnen bedienen op elke plek van het huis met name de badkamer. Meerde bewoners in onze woonwijk hebben inmiddels door deze positieve ervaring de afstandbediening aangeschaft vanwege het veel betere woonconfort.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM