Mooie producten

Goed assortiment voor gunstige prijzen. Netjes en op tijd verstuurd. Helemaal goed!

Communicatie en kwaliteit perfect

Zeer mooie communicatie over bestelling etc

snelle correcte levering

fijn om zaken met hun te doen, scherp geprijsd en snelle levering

ZEER TEVREDEN OVER HET BESTELDE PRODUCT

PRECIES WAT IK NODIG HAD OM MIJN KLUSJE TE KLAREN. DANK HIERVOOR.

Ruim assortiment

Duidelijke site en een zeer groot assortiment artikelen.

Vriendelijke mensen, prima vaklui.

Prima telefonische service, en goede adviezen.

Correcte levertijd

Gewoon goed

Zeer goed geholpen

Goed telefonisch contact gehad , ons goed geholpen , en ik moest een product retour sturen dat ging ook heel gemakkelijk,. Een aanrader om het daar te kopen als je er wat van nodig hebt .goed advies en de volgende dag in huis . Retour sturen ook geen probleem.

Prima en heel snel.

Snel, accuraat en een goed overzichtelijke website.

Ik had een probleem met de verbinding van de nieuwe afzuigkap op het afzuigkanaal. In geen enkele bouwmarkt waren de onderdelen te vinden of slechts één en niet eens van een betrouwbare kwaliteit. Via de website van Ventilatieshop kon ik alle onderdelen snel vinden. Deze maakten ook de montage eenvoudig in een kleine ruimte. De bestelde onderdelen kreeg ik al de volgende dag binnen.

Ruim aanbod, snelle levering

Had een schoepenrooster nodig in een specifieke maat, en afsluitbaar. Bij de ventilatieshop snel gevonden, meteen besteld en snel huis. Volgende keer begin ik hier.

goede snelle service

helemaal goed.

Gemakkelijk en vertand van zaken

Zeer prettig verstand van zaken en een overzichtelijke website

prima kwaliteit en vlot afgeleverd

perfect dat je aanlevervoorkeur kan doorgeven, scheelt een hoop gedoe!

Ruime keuze. Snelle service

Ik had eerder al eens bij ventilatieshop besteld en daarmee een goede ervaring. Nu ook weer bij ventilatieshop besteld en wederom snel en goed mijn product in huis.

overzichtelijke site met relevantie informatie wijst de weg naar een verantwoorde keuze.

Prima product, complete en snelle levering volgens toezegging.

Prima bedrijf

Zending kwam op tijd en was compleet.

Prima product werkt uitstekend.

In ons appartementencomplex ben ik de technische man en heb voor de centrale afzuigingen per appartement nieuwe units aangeschaft bij de ventilatieshop. Doordat er meerdere zijn besteld ook nog korting gekregen. 1 opmerking de laatste unit is wel in een hele grote doos verstuurd.

snel en netjes bezorgd

scherpe prijzen en goede kwaliteit

Uitstekend produkt en logistiek top geregeld

De website is duidelijk met prima beschrijving van het produkt. De afhandeling is heel professioneel en goed te volgen. Prima produkt met goede handleiding. Ben heel tevreden!

Simpel; gewoon doen wat er beloofd is. Top dus

Binnen 24 uur alles in huis. Zo hoort t te zijn.

Perfect!

Goed assortiment, standaard of modern, kiezen op kleur, eenvoudig bestellen en zeer goede en accurate leverservice! Mijn advies: wilt u kwaliteit en wilt u snel? Koop dan op ventilatieshop.nl!

Goed product hoor, voor deze prijs. Maakt de ventilatie systemen weer mooi dicht, plakt ook goed. Bedankt!

Snel geleverd goede prijs

Gewoon goed en snelle levering voor de juiste prijs

Perfect verlopen

Goede service, snelle levering