Vlot en goed geholpen

Prima service en uitleg. Snel opgestuurd. Twee keer wat besteld. Graag weer.

Duidelijke website met ruime keuze. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik ben erg blij met de ventilator op het toilet. Inderdaad erg stil en doet wat hij moet doen.

Super online winkel met goede kwaliteit spullen. Zeker aan te raden

Betrouwbaar advies en uitstekende levering.

Op veel sites geörienteerd. Bij ventilatieshop goede vergelijking mogelijk. Uitgebreide productbeschrijving. Goede prijs. Gelijk ook advies op extra installatiemateriaal, zou ik beslist vergeten zijn. Volgende dag al bezorgd. Nu kon ik in 1 weekend alles demonteren en vervangen. 1 tip: de flexibele slang van 125mm past perfect op de ventilator maar niet over de 126mm metalen buis die in mijn huis is gebruikt. Met verloopstuk opgelost.

Super snelle service top bedrijf !

Badkamer ventilator ging na 10 maanden stuk ,een mail gestuurd kreeg meteen een retour ticket en garantie nummer toegezonden, binnen 3 dagen een nieuwe ventilator onder garantie thuis.

Geweldige service

Ventilatieshop heeft de motor van mijn ventilatiesysteem gereviseerd. Super snelle service en de installatie heeft weer het geluidsniveau zoals het moet zijn.

Goede producten en snel geleverd

Goede producten voor een mooie prijs. Producten worden snel geleverd. Ik bestel zeker vaker als ik nog eens wat nodig heb.

Goed Product Prima Kwaliteit

Precies zoals beschreven Goed verpakt Snel geleverd

Degelijke materialen voor een scherpe prijs!

Op mijn zoektocht naar materialen voor een ventilatieproject kwam ik terecht bij Ventilatieshop.com. Duidelijke uitleg op de website en de scherpe prijs deden mij besluiten om de materialen hier te kopen. De snelle levering, goed verpakt en bovenstaande pluspunten zijn voor mij reden om vol vertrouwen hier in de toekomst weer te shoppen!

Goede en snelle levering

Precies wat ik verwacht

Snel geleverd, juiste omschrijving, top.

Mooi materiaal voor een mooie prijs.

Mooi materiaal voor een mooie prijs en een snelle levering.

Prima en snelle service

Volgende bestelling komt eraan

Snellere levering dan opgegeven

Geen gedoe als je het verkeerde hebt besteld. Snelle terug betaling. Materiaal is van uitstekende kwaliteit

Super snelle levering.

Erg gemakkelijk product te bestellen en vervolgens super snelle levering.

Duidelijke website en snelle afhandeling

Website was heel duidelijk. Producten goedkoop en degelijk tegelijk. Makkelijk te vinden. Snelle levering. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Top.

Prima spullen en snel geleverd.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Prima klantgerichtheid

Goede producten en snelle levering. Herinnering filter reinigen cq. vervangen.

Prima beschrijving van de artikel en uiteraard snelle levering, top!

super

snel, goed en nog voordelig ook, een aanrader

Professioneel, klantvriendelijk en betrouwbaar

Goed geholpen aan de telefoon, snel en correct gewerkt.

Alles is heel netjes afgewerkt

Alles is heel netjes afgewerkt

Top geregeld

Top geregeld

Gewoon goed,top!!

Goed, goedkoop en snelle verzending!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM