Duidelijke productomschrijving.

Snelle levering. Breed assortiment. Kwaliteitproducten.

Snel geleverd en top kwaliteit

Na even kort telefonisch contact te hebben gehad, top geen wachttijd, snel het artikel kunnen bestellen in de ochtend. Dezelfde avond werd het geleverd. Wat wens je nog meer. 10!

Prachtige ventilatierooster voor een zacht prijsje en snel en keurig verpakt bezorgd dit is een fijn bedrijf echt toppie.

Netjes verpakt

Armaflex tape. Werkt fantastisch.

zeer tevreden

zeer tevreden

Snelle en goede service

2 ventilatoren besteld, eentje bleek uiteindelijk niet te passen. Makkelijke en goede (gratis) retour procedure.

Excellent.

Vlot en correct bezorgd. Uitstekende spullen. Goed te bestellen via website. Jammer dat bezoek niet mogelijk is door Covid.

Duidelijke overzichtelijke site

Duidelijke site , waar je ook makkelijk op zoekwoorden alles kan vinden. Gezocht naar verschillende producten en snel gevonden. Scheelt een hoop tijd ;) ook het verzenden was goed. Spullen netjes verpakt en de volgende dag al binnen. Echt een bedrijf waar je op kan bouwen.

Fijne webshop

Fijne website duidelijke informatie. En snelle levering

Zeer snel geleverd

Gewoon goed.

Topstukken en service.

Rap de goede spullen in huis.

Goede service, snelle levering

Blij met dit artikel alles werkt perfect

Voldoet volledig aan mijn verwachting Ik ben van plan om er nog 1 te bestellen

Geweldige service

Geweldige service

Super snelle levering

Wanneer ik weer artikelen wil zal ik zeker hier bestellen

Helemaal goed prima service

Besteld snel geleverd. Was perfect zo en snel

Snel, correct en volgens verwachting geleverd.

Prima service, ik heb de buis voor een heel ander doel nodig, maar voldoet aan de verwachting. Enige punt van kritiek: de m.i. veel te grote en mileuvervuilende verpakking. Minder plastic en karton zou toch ook kunnen?

Product snel binnen en was wat ik had besteld

Goede communicatie en snelle levering!

Snelle en complete levering, goed verpakt

Super snel en goed geregeld

Ventilator besteld volgende dag in huis met een super simpele montage omschrijving. Kind kan de was doen.

Professioneel

Zoals beloofd is het product inderdaad de volgende dag al bezorgd. Super tevreden dat de belofte waargemaakt is.

Prima toko

Veel spullen besteld ivm. verbouwing keuken. Alles de volgende dag in huis, geen ontbrekende spullen. En dan nog tegen een schappelijke prijs. Hulde.

Mooi produkt op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit, levering kan beter.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Levering was snel, maar niet zorgvuldig. De bezorgservice zou mij met berichtjes op de hoogte houden van de bezorging, maar stonden opeens voor de deur zonder bericht. Parket is vervolgens achter de auto gelegd. Er is door de bezorger wel gebeld om aan te geven waar het pakket neer gelegd is. Dit is echter een probleem van de bezorger en niet direct van ventilatieshop.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM