Snelle leveringen en behulpzame mensen bij de klantenservice.

Goede en snelle service en levering

een goed en duidelijk advies en de snelle levering maakt het winkelen hier erg aangenaam. Prijs is ook goed!

goede website en snelle levering

tot nu toe helemaal goed

contact/geen contact

over bestellen en levertijd goed contact, bij aflevering geen contact of mail waardoor afleverraar voor gesloten deur stond. dit had aders gekund.

Snelle en goede levering

Goede website snel het product kunnen vinden en bestellen en afgeleverd zoals beloofd

Supervlotte levering!

Goede kwaliteit spullen!

Prettig telefonisch contact.

Super en snel

Goede prijs en super snelle levering

Mooi compleet top en snel geleverd

Super goer

Helemaal goed

Supersnelle en vooral tijdige bezorging

Snelle en makkelijke verzending en bezorging op tijd binnen.

Top levering en product

Mooi op tijd geleverd en precies wat ik zocht. Beschrijving op de website klopte helemaal

Snelle levering, product voldoet 100% aan verwachting

Levering OK. Ik kocht deze ventilator ter vervanging van hetzelfde merk en type wat ik 3.5 jaar geleden ook bij jullie kocht. De oude ventilator bleef sinds enkele maanden permanent draaien. Dus ik ging er vanuit dat deze defect was. Bij het nieuwe exemplaar zijn de kleuren van de bedrading anders dan de kleuren in de bijgaande installatiedocumentatie.

,'s morgens besteld en ,'s avonds al in huis. Top!!

Helemaal tevreden.

Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe ventilatiebox en aanverwante artikelen. Alles werd op tijd bezorgd zoals beloofd.

Fantastisch en naar verwachting

Niks is fout gegaan. En dit ging allemaal goed: - de informatie op de website klopt met het product. - de levering ging snel en volgens afspraak - de communicatie omtrent de levering was duidelijk en relevant - de kwaliteit van het product.

Snel super

Bestellen en snel binnen Super

Vorige jaar een ventilator besteld, helaas pasgeleden al defect. Teruggestuurd en na 2 dagen de diagnose onherstelbaar defect, gelijk is er een nieuwe verstuurd. Kortom, TOP!

bestelling kwam 1 week te laat verder toppie

Komen afspraken na

Bestelling snel geleverd tegen redelijke prijs.

Ruime keus, snelle levering

Eenmaal keus gemaakt, werd bestelling snel geleverd. Prijs, kwaliteitsverhoging oké. Klantenservice telefonisch behulpzaam en retourzending snel afgehandeld

Prima niets op aan te merken

Vlotte levering

Zoals het hoort

gewoon

Het product was goed en had door de brievenbus gekund. Dus onnodig bezorgkosten moeten betalen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM