Helemaal top

Super snelle levering en goed product

Iedere keer superservice.

Inmiddels drie keer besteld bij Ventilatieshop.com en iedere keer een prima en snelle levering, keurig verpakt. En als je belt met vragen staan ze je goed te woord.

Snelle afhandeling en levering

Super service

Snelle levering en een verkeerde bestelling daarna snel en netjes verwerkt Zal ventilatieshop zeker anderen aanraden. Mvg Peter

Snelle levering, top product.

Goede en snelle service van Ventilatieschop aanrader.

Duidelijke informatie en......correcte afhandeling!

Ventilatieprobleem door gesproken. Advies ter overweging. Besteld en omgaand geleverd Prima werk!

Niet gekregen wat op de side stond.

Op de side stond een rooster dat in vieren gedeeld was. Ik heb een rooster gekregen in drie delen. Eigenlijk niet goed maar kon het niet meer retourneren omdat ik het te laat zag.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Webshop is heel duidelijk met goede info en combipakketten (duco)

Top produkt

Prima telefonische assistentie bij de bestelling..snelle complete levering en prachtig passend in mijn ventilatie-systeem

Goede website, snelle levering

Goede website, snelle levering, en het product is van uitstekende kwaliteit.

Snelle en nette levering

Ik heb al een aantal keer iets bij ventilatieshop.com besteld en de bestelling werd netjes iedere keer de volgende dag al geleverd. Perfect.

alles prima geleverd

Geen issues, alles goed en snelle levering

Snel geleverd en prima prijs

Onderdelen om ventilatiekanalen en dempers te plaatsen besteld voor een prima prijs. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Binnen 24 uur geleverd voor een nette prijs

Op zondagavond een ventilator besteld en maandagavond al geleverd! Dat zonder extra verzendkosten. Ook retour van 1 van de artikelen (bleek ik toch niet nodig te hebben) is binnen een week (inclusief verzending en restitutie) afgehandeld.

goede leverancier

Snel en goed geleverd.

Erg vriendelijk, in afwachting

De bestelde ventilator kwam snel. Na aansluiten een vonk; timer doet het niet meer. Na telefonisch overleg deze terug gestuurd, in afwachting van antwoord. Heb er vertrouwen in.

Goede snelle levering

Product voldoet aan de omschrijving en is snel en correct geleverd

Snelle levering en mooi product

Super stil, doet wat hij beloofd, afstandsbediening werkt prima en snel, heel tevreden mee. Vochtsensor werkt direct en de installatie was met mijn monteur snel gerealiseerd, kortom heel tevreden

Makkelijke site

Snelle levering je krijgt wat je besteld concurrende prijzen

Perfect geregeld

Blij met de aankoop bij de Ventilatieshop Snelle levering en goede producten !

Goede en snelle levering

Aan te raden voor iedereen

Schnelle Lieferung

Einfach nur gut.

Duidelijke website - goede aanbevelingen

Positieve ervaring met website en klantenservice, handige aanbevelingen bij aankoop

Alles zoals verwacht

Alles zoals verwacht

Snelle levering en geleverde producten voldeden zeker aan de verwachtingen. Prima !!

Na makkelijk gevonden te hebben wat ik zocht meteen besteld. Producten werden zeer snel bezorgd en waren van prima kwaliteit. Aanrader wat mij betreft.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM