Duidelijkheid. Punctueel en nmm eerlijk.

Lees hierboven.

Moest naar Frankrijk en kreeg keurig op tijd het artikel dat ik nodig had voor Frankrijk

Super blij mee!

Snelle verzending , goedkoper dan de bouwmarkt !

Alles zoals verwacht

Geen op of aanmerkingen

Cordate onderneming

Makkelijk via de site bank en post.

Goede site, snel geleverd.

Goede site, snel geleverd

Goedkoop product

Deze afvoerslang is niet stevig. Koop deze afvoerslang NIet voor een mobiele airco...die is niet voor geschikt. Mobiele airco afvoerslangen zijn stevig veel duurder. Ik zou deze afvoerslang ook niet gebruiken voor een afvoerdroger....deze afvoerslangen kunnen niet geretourneerd worden want ze zijn op maat gemaakt..

Snelle levering producten was zoals verwacht

De levering was snel. Het product was zoals verwacht. Tevreden met mijn aankoop.

Snel en prima kwaliteit

Zeer snelle levering en met alle toebehoren compleet. Ventilatie werk nu een dag en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Goed, snelle levering conform afspraak

Top, na bestelling snel geleverd!

Top, na bestelling snel geleverd!

Snelle levering en product zoals verwacht. Netjes verpakt.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede overzichtelijke online shop. Prima service en bovendien snelle levering. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Duidelijke info en goede hulplijn.

Bij installatie goed advies. Koop en levering uitstekend

Een frisse wind

Bestellen, betalen en bezorgen ging super! Vooral het bezorgen is iets waar ik erg over te spreken ben. Duidelijke info met bezorgtijd en tijdens het proces is veel nog bij te sturen. Scheelt een hoop stress mocht je onverhoopt niet thuis zijn. Ook het product is erg goed. Duidelijk verschil met de oude ventilator.

Prima Webshop

Snel verzonden en goed verpakt binnen gekregen

heel goed

snelle levering. goede website.

Bestelling snel en volgens verwachting

Geweldige service en veel kennis in huis.

Info gevraagd over een buisventilatoer voor de renovatie badkamer. Snel alle info over de mail retour met advies welke ventilator geschikt was. Ook hoe ik alles kon aansluiten. Geweldig bedrijf ook de klanten service is super correct en gemakkelijk bereikbaar.

Keurig netjes en uitstekend geholpen

Hulp gekregen bij het aansluiten van een mechanische ventilatie kast. TOP!

Snelle levering en product goed verpakt.

Super, snelle levering, goed materiaal

Snelle levering en goeie producten. Het gehele pakket was goed verpakt.

Zeer snelle levering

Prima zoals het hoort

Al meerdere malen bij de Ventilatieshop besteld. Overzichtelijke webshop, veel op voorraad en vlot geleverd.

Ik ben zeer snel en goed geholpen !!

Prima prijs / kwaliteit !

21 Boylestraat C

Ede 6718XM