Zeer correct en snel geleverd

Groot aanbod van materialen Deskundige mensen Vriendelijke hulp

Ruime keuze voor een goede prijs

Als eerste valt de goed opgebouwde website op. Producten zijn makkelijk te vinden, waarbij het assortiment ook zeer ruim is. De productbeschrijving, als ook de productfoto's zijn duidelijk. Het bestelproces is makkelijk en de communicatie rondom de bestelling en de verzending is helder.

Prima levering top

Levering ok snel

Super ervaring

Product op voorraad en super snel geleverd. Wat wil je nog meer??

Goede prijs en zeer vlotte levering

Goede prijs en zeer vlotte levering

Prima geregeld

Bestelling snel en gemakkelijk via de site geregeld. Levering van het bestelde correct en volgens afspraak afgehandeld. Zeer tevreden over de aankoopprocedure en aflevering.

Ruime keuze

Goed verzorgde site.

Snelle levering voor een goed product

Overzichtelijke site. Snelle levering. Goed product met duidelijke instructies. Er stond alleen niet bij dat er geen snoer bij geleverd werd. Gelukkig had ik de oude nog bewaard. Alhoewel ik wel in de container moest duiken. Haha

snel en goed

besteld en volgens afspraak geleverd

Prima ervaring

Prima levering!

Zeer fijne webshop, artikelen worden snel en compleet geleverd!

De bestelde ventilatie-artikelen zijn snel en volgens bestelling geleverd. Ik beveel deze leverancier aan!

Duidelijke site, goede kwaliteit en supersnelle verzending

Ik kon snel vinden wat ik zocht. De isolatie tape is van zeer goede kwaliteit. De verzending was pijlsnel en de prijs vlijmscherp!

Prima.

Goede en snelle levering.

Goed product, eerlijke prijs, avondlevering

Prima flexibele slang met slangklem, naar verwachting en tegen een goede prijs. Gemiddeld wat betere prijzen dan de bouwmarkt. Avondbezorging werkte ook prima.

Top service en snelle levering.Service goed bereikbaarheid Makkelijk te retourneren zo mogelijk.En niet goed geld terug.

Fijn bedrijf

Heb mijn spullen mooi optijd gekregen. Een bedrijf waar service hoog staat. Ga vooral op deze weg door.

Ik ben elke keer blij om een bestelling bij de ventilatieshop te mogen doen.

Perfecte service & snelle foutloze leveringen !

Goede levering alles keurig verpakt

Goede en snelle levering

Op de website kan je eenvoudig vinden wat je zoekt

Zodra de bestelling was geplaatst, kwam het product zeer snel binnen. Helaas was het niet wat ik had besteld. Klantenservice gebeld, vriendelijke dame aan de lijn. Ze ging get gelijk regelen. Kreeg een retourlabel voor het verkeerde product en 2 dagen later had ik mijn juiste bestelde producten. Prima service.

Erg goede klantenservice. Omdat ik de plaatsing van de ventilatiebox door onszelf uiteindelijk toch niet zag zitten, heb ik de ventilatiebox terug gestuurd. Afhandeling en teruggave van het geld is prima en snel verlopen.

Vandaag bestellen en morgen in huis wat wil je als klant meer? Zeer ruime keuze ook in alle denkbare uitvoeringen en maten.

Alles was naar volle tevredenheid

Als boven vermeld

Altijd snel geleverd en gewoon nooit gezeik.

Altijd snel geleverd en gewoon nooit gezeik.

Snel en goed geleverd. Snel en goed contact met de klantenservice. Dus prima. P

No problem.