Snel en duidelijk

Snelle levering Duidelijke site

Besteld en heel snel geleverd toppie

Goede snelle levering

Makkelijk diverse materialen samenstellen op de website. Volgende dag in huis.

Snelle goede levering

Correcte, snelle levering tegen een markt conforme prijs.

Online product snel kunnen vinden en binnen 24 uur geleverd, prima.

Niet helemaal tevreden

Door een uitstekende klinknagel paste het standaard rooster van een Brink hete lucht verwarming niet in de standaard uitlaat bij mijn hetelucht verwarming, we zullen een klusjesman vragen dit in orde te maken.

Snel geleverd en scherp geprijst.

Prima webshop en snel in huis

Makkelijk gevonden wat ik nodig had en snel en correct bezorgd

Snel geleverd, goede prijs en verder niks beschadigd. Geen idee van de after sales, verder niet nodig gehad.

Snel, duidelijk, to the point, niet duur.

Duidelijke site met goede uitleg. Niet duur, wel goed. Snelle levering.

nette ventilator met handige klep

Mooie ventilator met een handige terugslagklep. Let wel dat de inbouwdiepte bijna 90mm is inclusief klep. Het kroonsteentje is alleen niet echt geschikt voor 2,5mm draad allemaal erg klein.

Ruime keuze en snelle afhandeling

Ruime keuze en snelle afhandeling

Heb het product helaas nog niet ontvangen. Vorige week besteld.

Vorige week donderdag besteld en volgens de site dan volgende werkdag in huis. Helaas tot op heden niets ontvangen zo het nu lijkt wordt het morgen bezorgd. Afwachten.

Snelle Levering

Snelle levering en duidelijke webshop.

Goed bereikbare klantenservice en je word netjes geholpen.

Prima geregeld

Keurig verzonden.

Duidelijke website, Bestelling geplaatst en binnen twee dagen spullen geleverd Alles goed verpakt Ik.....dik tevreden

Prima voorlichting, goed product en snel geleverd

De keuze mogelijkheden uit de producten zijn helder gepresenteerd. Ook de video’s met geluid weergaven is een goede vinding, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. De keuze was zo prima en snel te maken. De levering was snel, volgende dag binnen.

Gewoon top

Alles correct en vlot

Kan beter.

Ik had een ventilatierooster besteld voor tegen het plafond van de douche. Dat rooster moet bevestigd worden met vier schroeven. Maar die zaten er niet bij.

De producten waren van goede kwaliteit en de levering was supersnel, top.

Een bestelling gedaan bij Ventilatieshop.com ik moet zeggen zeer naar tevredenheid. De producten waren van goede kwaliteit en de levering was supersnel, top.

Goed! Prima levering en garantie

Snel geleverd. Product bleek defect maar kon hem terugsturen en kreeg snel een nieuwe

Perfecte service.

Uitstekende service

Ziet er mooi uit!

Telefonisch advies gevraagd en daar heel tevreden over! Geen lange wachtrij en iemand aan de lijn die weet waar hij over praat! Het rooster in de kleur 7016 is van zwaar materiaal en ziet er erg mooi uit. Installeren ging heel makkelijk. De reden dat het geen 5 sterren zijn, is omdat er geen rubber aan de achterkant zit. Dit was bekend bij aankoop. Het is mogelijk om aan de achterkant wat kit te doen, zodat het rooster goed op de muur aansluit, maar bij ons moet het rooster er de komende maanden nog een paar keer af ivm verbouw- en schilderwerk. Dan lijkt nu kitten niet echt handig. Verder zeer tevreden over de aankoop.

Kwaliteit

Duidelijke info verkrijgbaar via de webshop en ook helder advies bij telefonische navraag omtrent badkamerventilator. Verder prima afhandeling van de bestelling, goed en netjes verpakt en communicatie omtrent afhandeling ervan. Kortom, uitstekende ervaring.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM