Prima artikel, snelle levering.

Artikel zoals beschreven. Gunstige prijs en snel geleverd. Top!

een betere uitgangs controle uitvoeren

De zending kwam mooi op tijd. Ik had 2 x rooster/ventiel afzuiging rond 150 staal-wit met bus besteld. Helaas was 1 bus rond 150 en 1 bus rond 160 . daar ik geen tijd had om de bus rond 160 terug testuren heb ik wat aan passingen moeten doen. advies een betere uitgangs controle uitvoeren. met vriendelijke groet . P.J. van der Meer

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goed product.

Super product en supersnel geleverd

Vroeg in de ochtend mijn designrooster besteld. En deze kwam in de avond al binnen. Supersnel en eenvoudig gemonteerd.

een mooi en goed product

vandaag besteld morgen in huis, top

Na contact over het bestelde was het advies om isolatiemateriaal niet als bedoeld te gebruiken!

Mocht het bestelde materiaal terug sturen

Goede prijzen en service.

Positieve ervaring. De beste prijzen die ik kon vinden. Al eens eerder een retour gestuurd. Netjes en snel mijn geld gehad.

Precies volgens afspraak!

Mijn bestelling is snel, met een goede prijsstelling, precies volgens afspraak geleverd !

Goed en snel in huis.

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Alles helemaal goed

Gemakkelijk zoeken en alles netjes in één keer keurig geleverd.

Snelle bezorging, goed verpakt

Tevreden met mijn aankoop.

Snelle bezorging

Snellebezorging maar wel laat,om 22:20 stond de bezorger voor de deur,volgende week word de ventilatiepijp geplaatst dus weten nog niet de werking.

De belofte 's-morgens bestellen en 's-avonds in huis maken ze absoluut waar. Breed assortiment roosters.

Snel en keurig op afspraak geregd

Het was zeer gemakkelijk bestellen via de site , die goed overzichtelijk is Als je het spul smorgens vroeg besteld komt het zelfs dezelfde dag nog, dat is al helemaal een pluspunt omdat je dezelfde dag mooi door kunt gaan met de geleverde onderdelen. Keurig in 1 woord

snelle levering - alles zat in de doos

vlotte levering en de levering was compleet ( kun je niet van alle leveranciers zeggen !!!

Geweldige zaak

Heb al veel besteld daar, en is altijd geweldig gegaan, veel keus qua ventilatoren, wordt snel geleverd, en goed verpakt, ook belangrijk. vind ze beter dan bouwmarkten.....

Product voldoet

Prima sevice

We hebben zelf gemonteerd en geplaatst en werkt goed.

Topservice!

Witte ventilator besteld, niet naar de kleuren gekeken. Toch maar een zwarte besteld, de volgende dag binnen en de witte kan kosteloos retour! Top service!

Amazing

My ventilation system was ordered and delivered the same same day… It is perfect for what I need… Amazing service! Bedankt

Ik had snel wat nodig, meteen besteld, snel bezorgd. Bleek dat ik een verkeerde maat had opgenomen. Eigen fout. Toch maar retour gezonden en zonder morren de aankoopsom terug ontvangen. Goeie service!

Goed geregeld

Great prices and fast delivery.

Great prices and fast delivery.

Veel keus en snel geleverd

Snel geleverd en ruime keuze

Goede info en zeer snelle levering

Informatie gevraagd over buisventilatoren. Goed voorgelicht. Smorgens besteld, dezelfde dag nog in huis. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Product werkt uitstekend Voldoet geheel aan de verwachting

21 Boylestraat C

Ede 6718XM