Makkelijk en overzichtelijke site

Snel besteld en snel geleverd. Beetje te grote doos voor weinig spullen.

Was de eerste bestelling

Voordelig en snel leverbaar

Bestelling voldoet aan verwachting

Lange lever tijd

Heeft 1 week geduurd om het thuis te krijgen werd 2x geannuleerd door hermes

Snel gevonden, snel besteld, beste prijs en binnen 24 uur geleverd, top!!

Zoals hierboven al staat. In 2 woorden: Helemaal geweldig!

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Kwaliteit en snel geleverd

Ik kon snel het juiste onderdeel vinden, alles staat goed beschreven. Eenmaal besteld was het snel in huis. Top service!

op tijd geleverd en gewoon goed spul

op tijd geleverd en gewoon goed spul, goed verpakt. (de kinderen vonden de "klappers" als verpakking wel leuk)

Goede producten

Goede product (luchtafvoerslang) en handig dat de bijpassende artikelen erbij stonden (koppelstuk, slangenklemmen). Snel geleverd ook.

Snel en compleet geleverd en correcte afhandeling van retourzending.

Bestelde producten zijn snel en compleet geleverd. Ook werd er niet moeilijk gedaan over een, door mij, verkeerd besteld product. De retourzending en levering van het juiste product is eveneens snel verwerkt.

Makkelijke website.

Goede voorlichting over product. Makkelijk selecteren en vervolgens ook het bestellen. Goede informatie over voortgang bestelling.

Een groot assortiment in een warrige webshop.

De levering was een grote doos met een klein gewicht Toch was de levering omgeleid naar een ander afhaaladres. 18 km rijden en een dag vertraging. De navigatie in de webshop kan beter. Wtw materialen gefilterd met 125 mm geven een aanbod met 160mm.

Erg goed!

Snelle levering, mooi product, erg blij mee!

zoals het moet zijn prima voor elkaar.

goed zoals het behoort te zijn dik tevreden.

Zeer snelle levering, dankzij makkelijke website met mooie prijzen.

Het juiste product weten te vinden voor een zeer gunstige prijs. Na snelle levering juist kunnen monteren.

Fijn en professioneel bedrijf, zeer klantvriendelijk

De website is zeer duidelijk. Wij zochten een ventilatiepijp en de website gaf meteen aan welke onderdelen erbij horen en maakt daar gelijk een suggestie voor om een combinatieset. Hierdoor weet je altijd dat je de juiste onderdelen hebt. Telefonisch ook super goed en snel geholpen. Besteld en de volgende dag hadden we hal in huis.

Super en volgens afspraak

Goede service, alles na verwachting. Ga zeker hier vaker bestellen.

Duidelijke site. Goede prijzen en snelle levering

Een shop is een shop, maar Ventilatieland TOP

Snelle levering Helpen bij vragen met deskundig antwoord Overzichtelijk is de website Prijs is voor de klant aantrekkelijk

Geweldige service

Een Deco plafondventilatiesysteem gekocht. Bleek de basis vervormd. Dit gemeld en gelijk een nieuwe opgestuurd. Defecte rooster retour gestuurd. Prima service.

super precies wat je wil en verwacht.

duidelijke website en zeer goede services

Breed assortiment, goede Retourservice

Hier gevonden wat ik zocht! Goede ventilatieroosters die ik zelf verder op maat kon maken.

Een hele goede afterservice

Nadat mijn badkamerventilator met een vochtigheid sensor stuk was gegaan, kon ik deze retour sturen. Binnen enkele dagen uitsluitsel dat hij inderdaad stuk was en heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Top geregeld in een heel kort tijdsbestek.

Buitengewoon goed

Snelle correcte levering en goede prijs kwaliteit verhouding

21 Boylestraat C

Ede 6718XM