supersnelle en correcte levering

overzichtelijke webshop juiste onderdelen snelle levering komen afspraken na

Snel en niet duur.

Goede kwaliteit

Degelijk materiaal, goede kwaliteit, goede service

Matige kwaliteit deurrooster.

Het betreft Duco DoorVent 436 x 58mm - WIT RAL9010 Artikelnr: 1030-0700 Helaas brak de plastic geleiders al toen ik de twee helften van elkaar ging afhalen voor montage in de deur. Zeer breekbaar dus. Voor de rest een perfecte behandeling van het bedrijf Ventitatieshop.com en prima op tijd bezorgd zoals aangegeven door de transporter Trunkrs.

duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

handige filters op website in paar klikken besteld en snelle levering. top

Leuke spullen maar rampzalige webshop. Iedere keer wachtwoord recetten.

Snelle levering, factuur ingesloten in zending. Dat werkt voor ons erg onhandig. Leuke spullen maar rampzalige webshop. Iedere keer wachtwoord recepten. We zijn er nu redelijk klaar mee. Probeer iets te bestellen maar inloggen lukt weer niet.

Goede prijzen, duidelijke communicatie en snel geleverd.

Betrouwbaar en goede communicatie over levering. De prijzen zijn ook goed en een laag drempelbedrag voor verzendkosten. Top.

Snel en netjes!!

Snel en netjes geleverd

Strakke levering als aangegeven

Twee prachtige Vent-Axia ventilatoren bestelt die meteen geleverd konden worden netjes ingepakt en op tijd.

Prettige webwinkel - zou hier zo opnieuw iets bestellen

Groot assortiment tegen nette prijzen. Klantenservice ook erg prettig, goed bereikbaar en denken met je mee.

Ventilatieschop is een fenomeen !

Goede en fijne website Makkelijk bestelling te plaatsen en betalen, Alles keurig op tijd afgeleverd! Ventilatieschop is een aanrader!

Super snel en goed!

Wij hadden een ventilatiedop besteld en deze werd de volgende dag nog bezorgd. We konden het zelfs laten bezorgen via een avond bezorging zodar wij thuis waren. Het product zelfs is van goede kwaliteit.

in een woord geweldig!

mijn pakket was kwijtgeraakt bij PostNL, Ventilatieshop heeft mij direct een nieuwe zending gestuurd!

Goed geregeld …..snel binnen

Geen aan of opmerkingen

Snelle en correcte levering

Alles is snel geleverd

Besteld op een maandag begin van de middag…..’s avonds zelfde dag geleverd…..top ….en een meer dan prima badkamerventilator

Snelle verzending en afhandeling onder garantie

Kom zeker nog een winkelen

Goede ervaring

Groot succes,snelle en correcte levering,en het materiaal paste perfect volgens omschrijving.

Super! Snel geleverd.

Mooi product snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt. Geen beschadigingen. Al met al super goed.

Goed product, voldoet aan de verwachting en jullie leveren conform belofte op de webshop

. .

?

Overzichtelijk goed advies en super snel

Onze ventilatiebox in de badkamer stuk ik online kijken . Snel kwam ik op de ventilatie shop en vond een enorme keuze aan ventilatie systemen. Ik vond de juiste ventilatie box en kreeg meteen advies wat ik misschien nog meer nodig had . De ventilatie box besteld wat super gemakkelijk was en als ik het voor 10:00 besteld had dan was hij de zelfde dag in huis . Zo gezegd zo gedaan en rond 17:30 had ik mijn ventilatie box in huis . Ik ben super tevreden.

Goede service, ook retour netjes geregeld

Website, producten en verzending prima. Ook retour verkeerd artikel netjes afgehandeld.

Netjes op tijd geleverd. Werd goed geïnformeerd over de bezorgtijd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM