Snel en levering volges afspraak

Snel en netjes in de avond geleverd, tevens erg goede track and trace op het pakketje!!!

Makkelijke site

Makkelijke site wat bestellen betreft en een prima klantenservice. Ik belde met een vraag en werd beleefd te woord gestaan en mijn vraag werd professioneel beantwoord. Kortom, perfect bedrijf !

Heldere website met snelle service

Ter voorbereiding op mijn bestelling gebeld. Na even in de wachtrij, heldere info gekregen Uiteindelijk de bestelling gedaan Voor 12 uur besteld en ECHT dezelfde rond 19 uur bezorgd aan huis, top gewoon

Snelle service goede prijs en kwaliteit!!!

Snelle service goede prijs en kwaliteit!!! Zeer tevreden met mijn aankoop van 2 geïsoleerde flexibele buis. Geen last meer van warmte of geluid.

zeer goed

artikel in goede staat ontvangen en bijzonder snel.

Alles top geregeld

Alles binnen twee dagen binnen, en helemaal compleet! dank jullie wel!

Bijna goed

Snelle levering, miste alleen 1 montage schroef. 4 muurpluggen, maar 3 schroeven. Verder goed verpakt, geen beschadegingen. Zou zo nog een keer iets bestellen hier.

Vlot geleverd!

Ruime keus en vlotte levering!

prima website met veel info en goede afhandeling bestelling en service

Met name de goede uitleg en evt. te downloaden informatie op de website is zeer toegankelijk. Ook bijkomende hulpmaterialen beschikbaar om de klus te klaren. Groot assortiment. Snelle afhandeling en info over bezorging.

Prima geen klachten

Snel bezorgd en tegen een schappelijke prijs.

Correcte en snelle levering

Duidelijk product overzicht, makkelijk te bestellen en snelle levering

Super goed en snel!!

Groot assortiment en snel geleverd voor een mooie prijs. Super!!!

Snelle levering, goed product, scherpe prijs.

Ventilator snel geleverd Ventilator voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Erg scherpe prijs. Top

Kwaliteit en snelle levering

Als je lastminute iets nodig hebt is ventilatieshop de leverancier waar je op kan rekenen. Ook hebben ze een groot assortiment.

In 1 zin is erg lastig, maar in 1 woord kan wel en dat is: perfect

Zie bovenstaande

Veel goedkoper dan Gamma of Praxis

Veel goedkoper dan Gamma of Praxis, alleen de site is niet erg handig, bijv. Je kan niet in een klick terug naar de vorig pagina, moet je op nieuw beginnen tot jij bereik waar jij was!!!

Niet eens de juiste maat

Ik had een aluminium ventilatie slang besteld van 1 meter lang en heb een gekregen wat exht op het allerlangste 91cm is en dat is als je het echt volledig uit elkaar trekt, helaas een miskoop en haalt bij mij nu niet de lengte

Helemaal top

Supper snel geleverd

Netjes binnen 1 dag geleverd, voor een meer dan eerlijke prijs.

Netjes binnen 1 dag geleverd, voor een meer dan eerlijke prijs!

Fantastisch snelle levering! 'S ochtends besteld, 's avonds in huis! Top!

Prima produkt, top levering!

Zeer snelle levering en goede producten, ik ben zeer tevreden

Zoals het zuigt werken ze ook

Goed bedrijf om zaken mee te doen

Snel geleverd,goede prijs

keurige afhandeling

Netjes en snel antwoord ontvangen. Na betaling, direct bevestiging en onderdeel keurig verpakt volgende dag al in huis.

Vlot en secuur

Goede site en vlot afgehandeld

21 Boylestraat C

Ede 6718XM