Super geholpen!

Na vele bouwmarkten te hebben bezocht met de vraag of zij mij konden helpen met een muurdoorvoer tbv dunne wand in een kozijn wist Dylan mij uiteindelijk wel te helpen. Hij mailde een overzichtelijke lijst van te gebruiken spullen en na installatie blijkt het het perfecte advies. Dank Dylan!

Goede site, overzichtelijk

Ziet er goed uit, ook duidelijk, mbt retour sturen

Ik had 4 artikelen besteld waarvan er één niet op voorraad was waardoor de leveringstermijn een paar dagen langer werd. Op mijn verzoek zijn de overige 3 artikelen direct verzonden!

Goede kwaliteit snelle levering

Lekker snel

Goede snelle levering

Ik had de twee ventilatie roosters snel binnen het waren twee verschillende types, zodat ik ze niet naar elkaar kon hangen

Goede prijs kwaliteit verhouding. En goede service

keurig

keurig

Fijn bedrijf met een ruim assortiment .

afspraak die gemaakt worden komen ze na.

Super, ook een goede leverancier met een duidelijke track en trace

Ongewoon goed

Je komt het tegen... vandaag besteld en morgen geleverd. Ventilatie shop doet het wat anderrn wel eens laten vallen. Een echte 10

Ik ben zeer tevreden over de levertijden

Goede service en levering

Wederom snelle correcte levering

Wederom snelle correcte levering

Zeer ruime keus

Ruime keus en zeer snel geleverd

Kwaliteit

Kon de slang per meter kopen

Snel en efficient

Duidelijke website en snelle levering. Prima ervaring mee opgedaan. Een aanrader

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Duidelijke site met veel artikelen

Veel keuzes en goeie ventilatoren voor een goeie prijs

Snel en goed geleverd

Past prima

Goed advies en snel geleverd

Ik heb in een aantal telefoongesprekken goed kunnen bespreken wat de mogelijkheden voor mijn keukenverlichting waren, zodat ik in één keer de juiste materialen kon bestellen. Ze werden de volgende dag (zaterdag) keurig en zeer goed verpakt afgeleverd. Een 10 dus.

Snelle verzending, goede producten

Centilatieshop.com had precies wat wij nodig hadden voor het systeem in ons nieuwe huis, fijn dat ze vanaf €25 al gratis verzenden :) het was snel binnen en de producten voldoen aan onze verwachtingen!

uitstekende snelle service

snelle levering en goede service

Maatvoering product op site niet juist

Op de site wordt aangegeven dat het door mij bestelde rooster geschikt is voor een 80 mm afvoerkanaal. Dit is niet juist, het rooster is in doorsnee qua maat juist maar door het dwarsbeugeltje, welke 95 mm is, alleen geschikt voor een 100 mm kanaal.

Snelle levering na goede telefonische inlichtingen.

Goed bezorgd, en netjes verpakt mooi product.

snel en correct

duidelijke site, alles perfect ontvangen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM