Goede servce

Netjes geleverd

Snel verstuurd, zelfs op zondag

Uitstekende webwinkel

De bestelling ging zeer gemakkelijk en alles staat goed beschreven op de site wat de bestelling ook eenvoudig maakt voor de consument

Enorme keuze en zeer snelle levering!

Was opzoek naar een specifieke gevelkap met toebehoren. Alles in één keer gevonden en de volgende werkdag gratis thuisbezorgd! Vriendelijke koerier en super duidelijk. Top service!

Levering compleet en op de toegezegde leverings datum ontvangen

Eenvoudig te bestellen

Snel en correct.

Website is duidelijk. Bestelling geplaatst en zeer snel verzonden. Keurig verpakt en ruim op tijd afgeleverd. De prijs niet te duur

Snel en goed geleverd

Prima spul.

Snelle levering zonder gedoe

Goede prijs en snelle levering. Standaard eerst even op ventilatieshop kijken en dan pas verder kijken. Dit komt 99 procent van de tijd neer op niet verder kijken ;-)

Prima, snel geleverd

S&P Hig Voor in de badkamer Goede prijs

Heel snel geleverd en goede kwaliteit!

Top bedrijf !!!

Uitstekende service en aantrekkelijke prijzen!!!

Wederom uitstekend

Snelle levering en goede service.

Snelle levering, goed product.

Ventilator besteld en was de volgende dag in huis.

Goede service en snel geleverd

Zeer goede service. Had een vraag en die werd snel beantwoord. Ook lekker snel geleverd. Kortom top.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering en top producten!

Echt een goede webshop! Fijn om de juiste spullen snel te kunnen vinden. Bestellen is heel eenvoudig en gaat vlot en de levering was echt supersnel. Beter kan je het gewoon niet hebben!

wel raar dat je per doos een bevestiging krijgt

Prima service,aanbevelingswaardig

Bestellen was gemakkelijk en de levering was snel en correct.

Ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit

In verband met tocht via de afzuigkap zochten wij een terugslagklep. De bouwmarkt kan zoiets niet leveren of alleen een plastic prul. Ventilatieshop heeft een uitgebreid assortiment met degelijke artikelen.

Makkelijke website, snel geleverd en goed verzorgd/ verpakt.

Kwalitatief mooi rooster

Snelle levering v goed product.

prima levering

alles goed geleverd niks mis mee als ik volgende keer weer iets nodig heb bestel ik weer bij ventilatieshop

Snel en correcte afhandeling

Mijn eerste ervaring is zeer positief. Uitgebreide info op website, goede reviews bevestigde mijn algemene 1ste positieve indruk. Snel, goed verpakt in huis, met goede (montage) bijsluiter. Zo kan het dus ook !! Aanrader als bedrijf.

Snel en accuraat

Lekker vlotte bestelling en levering, goed werkende website.

Prima tijdige levering

Zoals altijd op tijd geleverd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM