Toevallig kwam ik op de website van de ventilatieshop terecht. Hier werd ik verrast door het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen. Op deze overzichtelijke site met veel praktische tips kon ik snel mijn keuze maken. Mijn verbazing was nog groter toen ik bij het afrekenen zag dat er geen bezorgkosten waren (terwijl het bestelbedrag toch niet zo hoog was) en mijn bestelling van 11.00 uur dezelfde avond nog werd bezorgd ondanks dat ik 200 km verder weg woon. Om 19.00 had ik alles in huis. War mij betreft verdienen jullie een 10!

Zeer snelle service met avondbezorging!

SuperB

Superrrrr!

's-morgens besteld en reeds 's-middags in huis en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Ben zeeeeerrrr tevreden

Prima prijzen. Votte, nette levering.

Filterbox voor een nette prijs en snel en netjes geleverd

Snel geleverd en goed verpakt.

Na een kort overleg over de melding in de webshop dat ik de ventilator kon afhalen in Ede (wat niet juist is, op dit moment is dat niet mogelijk), is deze opgestuurd en de volgende dag geleverd.

Goede service en juiste advies.

Op zeer vriendelijke mannier geholpen en met een goed advies.

Snelle reactie en zelfs de levering de andere dag ontvangen ondanks dat de bestelling na 5 uur geplaatst was. Super service

Op een duidelijk website snel besteld en ook snel in huis.

Op een overzichtelijke website is kiezen en uitzoeken nou eens geen ‘gehannes’. Dit is voor mij de reden waarom ik kies voor de Ventilatieshop. Ook snel in huis. Zeer attent, zo ervaar ik alles.

Duidelijke overzicht levering correct!

Duidelijk overzichtelijke site, en levering correct!

Handige site

Overzichtelijk en snel te vinden artikelen met heldere info. Snelle levertijd!

Goede prijzen en supersnelle bezorging!

Oude badkamerventilator was kapot aan het gaan, wilde graag snel een nieuwe hebben. Op vrijdag besteld, dezelfde dag nog bezorgd! En ook nog eens zonder verzendkosten, echt super.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Er miste een lucht kanaal. Nadat dit gemeld was werd er direct een opgestuurd.

Snel en compleet

Besteld, meteen in huis, alles erop en eraan, uitstekende kwaliteit en goed advies in de webshop.

Prima webshop met perfecte mondelinge service

Ik had enkele oplossingen nodig waar ik via de produktinformatie niet uitkwam. Heb enkele malen telefonisch kontakt gezocht en ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Service die je niet meer dagelijks tegenkomt.

Ventilatieshop.nl maakt het met hun professionele expertise mogelijk dat doe-het-zelfende amateurs tòch hun vakwerk-klusje weten te klaren! Een volgende online-bestelling zit er dan ook zéker aan te komen.

erg snelle levering en kwaliteit product

De levering was extreem snel en de kwaliteit van het product was precies waar k naar op zoek was.

Keurige levering. Niets op aan te merken

Keurige levering. Niets op aan te merken

Prima service, ontvangen zoals geadverteerd

De levering is gegaan zoals verwacht. Keurig volgens schema en prima kwaliteit roosters.

Goed product

Werkt goed en kwalliteit , snel ontvangen .

klantvriendelijk bedrijf,

ondanks een hobbel bij de betaling, waardoor de bestelling dubbel geleverd werd, zou ik zo weer bij dit bedrijf bestellen. want het probleem werd eg snel en soepel opgelost.

Super! Jammer dat ze alleen deze producten verkopen

Super! Een van de betere aankoopervaringen die ik ooit heb gedaan!

.topkwaliteit en snelle bezorging.

Zeer betaalbare kwaliteiten top

op mijn mail vraag met foto,s, kreeg ik een prima antwoord met specificatie van de betr ventilator

Ik kreeg op mijn vraag een prima antwoord met specificatie van de betreffende ventilator . Ik heb hem direct gemonteerd , en draait prima. Een prima deal . Gr Jan .

Goede prijs, op tijd geleverd, goede communicatie

De producten zijn van precies de kwaliteit die ik had verwacht. Naast het feit dat ze apart in plastic verpakt zijn nog steeds een bubbelwrap er om heen voor transport. Hiervoor ben ik bij 3 bouwmarkten in de buurt geweest die me allemaal niet konden helpen. Dit was een uitkomst, alles is ondertussen succesvol verwerkt tot volle tevredenheid.

Snel en correct geleverd

Duidelijke webshop, makkelijk bestellen. Snel en correct geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM