top producten prijs/ kwaliteit

goede producten met duidelijke omschrijving en qua prijs een zekere meevaller

Netjes snel geleverd.

Spullen netjes en snel geleverd, zal wanneer nodig gelijk weer hier bestellen.

Mooie site makkelijk alles te vinden en te filteren

Goed en duidelijke site. De artikelen die ik zocht was goed en makkelijk te vinden. Fijne webshop dus

Super snelle levering

Overzichtelijke site en inderdaad zelfde avond nog netjes bezorgt…topservice!

Bestellen is leveren

Vlotte levering van bestelde producten.

Accuraat goede prijs betrouwbare levering

Als of ik het bij de buurtsuper betrek Prettig en efficiënt

precies zoals het hoort

goede info juiste prijzen en adequate afhandeling

goede service

Via een ander bedrijf voor lijnroosters bij jullie tercht gekomen en een afwijkende maat kunnen verkrijgen ,goede en duidelijke offerte en goede terugkoppeling over de status en het verzenden van de materialen. Ben zeer tevreden en zal zeker nog materialen via jullie bestellen

Doet wat ze beloven. Snelle levering en voldoet geheel aan de verwachting.

Goede service ook bij niet standaard producten

De ventilatieroosters die ik nodig moesten speciaal gemaakt worden. Tijdens het bestelproces heeft de medewerker van Venitaltieshop goed en snel gecommuniceerd. De roosters heb ik netjes verpakt en conform afspraak geleverd gekregen.

Top geregeld!

Goede en duidelijke site en snelle afhandeling en snelle levering.

Veel keuze met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering scherpe prijzen

Voor een mooie prijs toilet ventilatoren gekocht. De keuze hulp op de site werkt uitstekend en ben er zeer tevreden mee.

kosteloze vervanging defecte ventilator

helaas begaf de eerste ventilator het na ongeveer een maand goed functioneren. ventilatieshop heeft keurig de garantievoorwaarden nageleefd en zonder kosten een nieuw exemplaar bezorgd. enige kritische punt is dat de afhandeling twee weken duurde, dat kan sneller....

Besteld en de volgende dag al in huis!

Super tevreden

Keurige afhandeling van de bestelde goederen.

Prima zaak

Alles is keurig geregeld. Zonder problemen geleverd en wat niet goed is gemakkelijk kunnen terugsturen.

Snel geleverd, goede kwaliteit

De bestelde ventilator was er binnen 1 dag. Ziet er kwalitatief goed uit, duidelijke montage-instructie en 5 jaar garantie. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

prima bedrijf, snelle levering, ongebruikte spullen weer gratis retour

prima hoor. ik had nog wel wat opmerkingen over een rooster maar daar kunnen zij niets aan doen.... uiteindelijk zit ons afvoer kanaal voor de afzuigkap er prima in.

ik was bezig met en klus en de levering was perfect op tijd.

Tijdstip was precies zoals er gezegd was in de mail Prijs is goed ,de kwaliteit is goed. De website is duidelijk. Naar de winkel gaan had me meer tijd gekost en was duurder geweest.

Zeer snel geleverd

Top producten en snel geleverd!

Duidelijke winkel en lekker snel

Goed werkende website met overzichtelijke catagorien. Volgende dag gelijk in huis, knap verpakt.

Snel geregeld, goede kwaliteit en makkelijk te vinden

Op de site is het al makkelijk, levering gaat net zo snel en eenvoudig, ik kon dus direct de volgende dag weer verder. Top voor elkaat

geweldig

Het werken met de buizen en de hulpstukken ging geweldig goed alles paste precies en het hele systeem doet het goed hartelijk dank hiervoor. groetjes Wiel Peeters.

Super goede service!

Goede producten en mega snelle levering!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM