Alles goed. Gekregen wat ik besteld heb.

Alles goed. Gekregen wat ik besteld heb. Alleen jammer als je vrijdagmiddag laat iets besteld dat dat pas op dinsdag komt.

Prima service en levering

Prima service en levering

Fantastico ;-)

Competente sales engineer, die mij als (semi) leek uitstekend door de wirwar van mechanische ventilatiesystemen heeft geloosd. Mijn wensen weten te vertalen naar een box van Stork Zehnder met 2 draadloze afstandsbedieningen ter vervanging van een Itho fossiel uit het jaar kruik. In de gauwigheid bij het bestellen van de box 3 foam ringen voor de ventielen vergeten. Dit daarna apart gedaan en voor deze aanvullende "wereldorder" van wel drieënhalve euro werden niet de verzendkosten van €7,50 berekent. Zijn de kleine dingen die het vaak doen. Het geheel werd keurig netjes <voorzien van track & trace> op de door mij gewenste aflever dag bezorgd door Post.nl.

supper

zeer goede uitleg en suppersnelle levering.

Snelle verzending, duidelijke site, goede kwaliteit prijs verhouding. Al met al zeker een aanrader

Goed en snel

Goede website en service

Super geholpen en makkelijke site

Onderdeel was niet goed geassembleerd en is direct nagestuurd. Super service!

Goede hulp bij het uitzoeken van het juiste product

Bij het zoeken naar de juiste producten voor een optimale ventilatie heb ik zeer goede hulp en adviezen gekrgen. Mijn dank hiervoor

Top!!

Snel besteld ... Snel binnen!

Snelle service, goed geregeld

Uitstekende informatie per telefoon. Ventilator met timer voldoet prima, nagenoeg geruisloos. C

Super service

Fijne site overzichtelijk. In de ochtend onderdeel besteld savonds al in huis. Super!

Goede en snelle service

Mijn bestelling was niet helemaal compleet, maar na een kort mailtje had ik binnen 2 uur een reactie terug dat ze het ontbrekende item zouden na sturen. Snelle en vriendelijke service en bezorging binnen de gekozen tijdstippen.

Duidelijke website Goede prijzen Volgende keer weer

Top kwaliteit En een snelle levering Past exact met de maten die ze op hebben gegeven

Uitstekend, vakkennis en goed advies

Telefonisch werd er erg goed meegedacht en geadviseerd in verschillende producten. Bestelling was de volgende dag al in huis.

duidelijke websight,snelgeleverd

2 kans product altijd voordelig

Goed geregeld

Goede overzichtelijk site en makkelijk bestellen. Ook keurig op tijd en netjes verpakt geleverd.

breed asortiment,snelle levering

Super snel geleverd

Goede ervaring, snelle levering

Latere levering dan beloofd en niet alles geleverd

Op dinsdagavond besteld met het verzoek om op zaterdag te leveren. Helaas op zaterdag geen levering, dat werd maandag. Dat kan dan nog aan de bezorger liggen. Echter bleek vervolgens dat niet al het bestelde in het pakket zat, dus geen volledige levering!

Uitstekend en ter zake doens advies gekregen.

Emiel heeft ons precies aangegeven wat w e nodig hadden. Harteljk dank

Snelle levering maar meer info zou fijn zijn

Bij mijn bestelling (2x verloopstuk) bleek er nog een verbindingsmof nodig te zijn. Het zou fijn zijn als dit in een kleine note of pop up vermeld werd.

Snel en zonder problemen geleverd.

X

Ruim assortiment, snel geleverd

Al een aantal keren besteld. Goede website, prima materiaal en snel geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM