Woensdag besteld donderdag in huis. Weet niet wat ik nog meer er aan toe moet voegen. Wou een omhoog duimpje toevoegen maar kon niet.

snel geleverd en goed produkt!

Ik bestelde en ontving het dezelfde avond nog! Doordat de slang heel soepel is, kan hij veel verder uitrollen dan de stijve slang die bij mijn airco zit. Dus ik heb meer dan genoeg. De maten van de GUSO MONTAGERING had ik niet goed besteld, maar kan ik gratis terugsturen en telefonisch hulp gekregen bij het kiezen van de verloopring die ik eigenlijk had moeten bestellen. DUS ALLES TOP EN 5 STERREN!

Prima en vlotte levering

Zien is krijgen en goede kwaliteit.

Snelle levering en prima product!

Heldere website, product was goed en snelle levering.

Zeer snelle service naar Frankrijk

Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden over de afhandeling. Ga zo door.

Goed artikel, snel geleverd!

Ruim gesorteerde website, makkelijk te vinden artikelen en netjes geprijsd.

perfecte service !

De gehele afhandeling is gegaan zoals het omschreven was !

Zeker een aanrader

Alles volledig naar wens verlopen en precies volgens afspraak. Dus zeker een aanrader voor een volgende keer. Alles tegen zeer concurrerende prijzen en het meeste ook uit voorraad (dus snel) geleverd.

Ventilatieroosters binnen 24 uur geleverd

Ik was op zoek naar ventilatieroosters en heb die bij de ventilatieshop gevonden tegen een heel aantrekkelijke prijs

Helemaal goed van bestellen tot bezorgen.

Duidelijke site communicatie helder.

Roosters zijn goed en snelle verzending

goed en snel

1 minpuntje, ik had gevraagd géén rare gratis plastic muts (echt milieuvervuiling) mee te sturen, maar die kwam toch. zal goedbedoeld zijn ..

Geleverd volgens afspraak

Bestelling ging makkelijk

Duidelijke website! Waardoor het plaatsen van een bestelling snel gaat. Snelle levering product. Zeer tevreden.

mooie materialen voor een goede prijs

duidelijke site, heb het bestelde bolrooster RVS 150mm met afwerkrozet snel ontvangen en vandaag geïnstalleerd. Prima.

Top super snel

Snelle levering goed op de hoogte gehouden van de levering.

Goede webshop

Zeer tevreden met de bestelde artikelen, en de snelle levering

Super snelle levering

Snel geleverd en precies wat in de productomschrijving staat

Goed en snel ,prima

Snelle en goede service.

Ik heb mijn ventilator besteld en de 2de dag had ik hem al binnen

Product goed en netjes.

Twee ventilatieroosters gekocht. Op het product zelf is niks aan te merken. Helaas was van 1 van de 2 de verpakking al gescheurd waardoor het rooster ook licht beschadigd was. Contact opgenomen met de klantenservice en kreeg het verzoek om eerst foto's te maken voordat ze een oplossing konden bieden. Na het opsturen van de foto heb ik bericht gekregen dat een nieuw exemplaar verzonden zou worden, deze had ik ook snel binnen. Ik kreeg wel het verzoek om de beschadigde terug te sturen. Hiervoor dient weer een retourformulier uitgeprint te worden en het pakket moet weer naar een POSTNL punt gebracht worden. Dit is allemaal extra moeite en omslachtig om een beschadigd product retour te sturen, dat toch niet meer verkoopbaar is. Terwijl ik het idee heb dat het product al beschadigd verzonden was. Het product zelf was namelijk goed ingepakt in de doos met luchtkussen opvulmateriaal, dus de kans dat tijdens het transport de verpakking gescheurd is lijkt me dan ook vrij klein. Service is daarom iets minder dan ik gewend ben bij de meeste webwinkels, maar uiteindelijk wel goed opgelost. Dat is het belangrijkste.

Na een belletje het juiste advies en de huisventilator besteld. De post deed er 1 dag langer over maar dat lag niet aan de shop. In het weekend alle kanalen gereinigd en de nieuwe geinstalleerd. Meerdere keren geluisterd of hij wel werkte, zo stil. En bij meer vocht schakeld hij automatisch op. Top.

weer goed verzorgde verzending

duidelijke website, eenvoudige wijze van bestellen en je krijgt steeds een overzicht wat je bestelt dus het kan niet mis gaan. snelle verzending en producten zijn zorgvuldig verpakt

DuidelijK en kordaat in het afhandelen van de bestelling

Snel, duidelijk en adequate afhandeling, goed te volgen geen vragen in het bestelproces.

goed en juiste kwaliteit

juiste spullen geleverd binnen verwacht tijdsbestek

21 Boylestraat C

Ede 6718XM