afzuig ventilator snel bezorgt met goede installatie instructie !!

Ventilator snel bezorgt met een A viertje met goede tips voor de installatie . echt heel goed. Product gemonteerd en werkt prima.

Vakkundig advies, snelle levering en een strak geregelde retour procedure

Goed telefonisch advies gekregen t.a.v. de mogelijkheden qua afzuiging in de badkamer. Ongelooflijk snelle levering (voor 11 uur 's ochtends besteld, 's avonds in huis.) Paar artikelen bleken achteraf gezien overbodig en deze konden via de goed geautomatiseerde retourprocedure gratis terug gestuurd worden. Erg fijn dat ventilatieshop dit faciliteert!

Snel en punctueel, maar gedeukt spirobuizen

Snel en punctueel. Netjes verpakt maar deuken in de uiteinden van de zes spirobuizen

Goede materialen, snel geleverd

Ik bestelde een langere, geisoleerde afvoerslang voor onze verrijdbare airco. Zodoende kan deze nu in de woonkamer staan in plaats van in de weg in de keuken. Het geluid van de lucht in de slang is ook aanzienlijk minder trouwens.

Zoals beloofd

prima product tegen concurrerende prijs

snelle correcte levering; een aanvullende handleiding bij het product waardoor installatie nog eenvoudiger was. Kortom heel tevreden, zowel over Ventilatieshop.com als de geleverde ventilator.

Goede telefonische hulp en snelle levering

Voor de badkamer was een nieuwe ventilator. Omdat ik een aantal specifieke wensen had en de keuze in ventilatoren groot is heb ik telefonisch contact gehad met Ventilatieshop waarbij ik keurig ben gehoplen bij de keuze van de juiste ventilator. Deze ventilator meteen besteld en per mail netjes op de hoogte gehouden over de voortgang. De volgende dag is de bestelling geleverd zoals beloofd. Erg netjes vond ik de bijlage met tips over het aansluiten die Ventilatieshop nog aan de zending had toegevoegd. Kortom dik tevreden over Ventilatieshop.

goed produkt, snelle service

Via de goede website snel het produkt gevonden dat ik wilde hebben. Binnen een dag in huis.

Goede overzichtelijke website

De website is helder duidelijk en goed overzichtelijk. Je vindt precies wat je moet hebben en wat je zoekt!

Goede en betrouwbare spullen

Snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding

goed product

Snel

Snel en correct

Super levering voor een goede prijs. Bedankt

Snelle levering, goed product.

Binnen 2 dagen geleverd. Goed product. Erg tevreden

Overzichtelijke webwinkel met goede kwaliteit

Precies wat ik zocht, goede kwaliteit/prijs verhouding. Gratis verzenden. 's-middags besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig.

Snelle bezorging

Snelle levering na bestelling. Ook goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De ventilator is nog niet in gebruik omdat de verbouwing nog niet klaar is. Dus hoe dit het doet is nog even afwachten.

Super product en levering

Snelle levering en mooie nieuwe ventilatieventielen precies zoals beschreven en makkelijk te installeren.

prima!

zoals het hoort...................

Snelle levering en concurrerende prijs

Had verkeerde besteld en een email gestuurd , kreeg dezelfde dag nog antwoord. En duidelijke aanwijzingen voor het terugsturen. Dag erna alweer de goede in huis . De financiële kant moet nog worden afgehandeld , maar daar vertrouw ik wel op .

Goed geregeld

Prima verzorgd

Erg goed

Goede service en ervaring ten top

Prima services

Ik had aantal producten gekocht. Uit eindelijk niet alle producten gebruikt en kon deze zonder problemen terug sturen.

Snel geleverd en perfect passend.

Goed en zeeeeeer snel geleverd

Goed product, Goede administratieve begeleiding, Goede en zeer snelle levering

21 Boylestraat C