Snel geleverd, goede kwaliteit.

Snel geleverd volgens afspraak. Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Artikel en levering volledig naar wens!

Ventilatieshop biedt een ruim assortiment van hoogwaardige producten en levert snel in goede verpakkingen!

Ruime keuze, prima service, nette prijzen

Ventilatieshop heeft een zeer ruime keuze en de prijzen zijn zeer marktconform. Heb telefonisch ook nog even advies gevraagd, ook altijd fijn dat dit kan. Prima service. Bestelling was snel geplaatst en net zo snel verzonden/geleverd. Een van de producten bleek toch niet te passen (buis kanaal bleek smaller), dus weer ingepakt en teruggestuurd. Ook dit ging erg gemakkelijk en het geld stond binnen no time weer op m'n rekening. Zeer tevreden klant, beveel ze van harte aan.

Ze doen wat ze beloven, dus betrouwbaar.

Afhandeling bestelling zoals beloofd op de site. Top.

Op onderdelen de goedkoopste en leveren zoals beloofd

Op onderdelen de goedkoopste en leveren zoals beloofd

Alles volgens afspraak.

Ik had wat slangklemmen besteld en ze voldeden aan de omschrijving.

Goede en snelle service

Mooie overzichtelijke site duidelijke prijsstelling

Omdat voor mij sommige zaken onduidelijk waren heb ik jullie service desk gebel ik kreeg een duidelijke uitleg van de verschillende mogelijkheden en ook nog een aanbeveling van de mogelijkheden die Ventilator shop mij kon bieden.. Ook de levering verbaasde mij zo snel werd er geleverd!!! Al met al zeer tevreden ik zal iedereen jullie bedrijf/site aanbevelen. Groetjes Hein

gaat perfect

Snelle levering met goede kwaliteit

Kwaliteit spul

Zeer compleet aanbod, goede prijs-kwaliteit en langere garantie

Deze shop heeft een uitgebreide collectie ventilatie in allerlei varianten waardoor het handig kiezen is. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de kwaliteit. Zoals ik in vergelijking met andere shops ook kon zien bieden zij een langere garantie op de meeste producten. Dat is natuurlijk ook mooi meegnomen!

Product voldoet 100% aan de verwachting

Goede prijs kwaliteit van het product. Mooi Design en makkelijk in te bouwen.

Snelle levering en deskundig advies

Voordat ik bestelde even gebeld om wat advies. Dat is zeker aan te raden want ze weten alles. Daarnaast zijn ze nog vriendelijk en heel toegankelijk. Ga er zeker weer bestellen.

Na een korte zoek actie op het internet kwam ik bij Ventilatieshop.com uit. Voordelig, snelle bezorging snel aan de slag met het materiaal

eenvoudig te monteren en werkt perfect

Duidelijke uitleg in de beschrijving gemakkelijk te insta;eren

Uitstekend product, razendsnel geleverd!

Bestelling in de ochtend geplaatst, in de middag was het al bij mij! Bovendien was de prijs 13% minder dan bij de concurrent!

Duidelijke website.

Producten goed omschreven waardoor je precies weet dat het product wat je koopt voor jou van toepassing is.

Hele goede service na fout in geleverd verloopstuk

Ventilatieshop kon precies het onderdeel leveren dat ik nodig had. Alleen bleek een uur na ontvangst van het verloopstuk dat het niet goed paste door een fout in de constructie. Na telefonisch overleg kon ik het foute onderdeel dezelfde dag terugsturen. De volgende ochtend werd er al een nieuw, wel goed exemplaar bezorgd. Hulde voor deze vlotte service. Piet

Voldoet 100% aan de verwachting en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering. Kwaliteit ook dik in orde.

Vlot geleverd wat ik middels de duidelijke website had besteld.

Vlot geleverd wat ik middels de duidelijke website had besteld. Netjes, zorgvuldig verpakt. Kwaliteits materiaal.

Zoals het hoort

Alles wat beloofd werd door Ventilatieshop.com werd nagekomen. Van bestelling, tot voorraad, uitleg en verpakking van bestelde producten tot en met aflevering de volgende dag, het klopte allemaal.

Mooie prijs en snel geleverd.

Overzichtelijk op de site, snel gevonden. Levering wss eerder dan we verwachten konden, SUPER.

Snelle levering en het product is precies wat ik heb besteld.

Goede ervaring. Makkelijk website, waar je producten simpel kunt bestellen. Snelle en goede levering. Het product is netjes verpakt.

Bestelling en website zijn prima in orde

Overzichtelijke website en duidelijk, levering was als gepland, zeer snel

Snelle levering. Goede producten.

Meedere spullen besteld altijd snelle levering.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM