Snel en op tijd geleverd én goed verpakt. Het bestelde was zo als beloofd op de website en paste dus meteen goed.

Goed kwaliteit en service

Product snel geleverd

Bestelling was makkelijk en de volgende avond al thuis bezorgd.

Compleet assortiment, vlotte levering

We hadden met spoed ventilatieslangen nodig die niet overal op voorraad bleken. Wel bij Ventilatieshop. Ondanks dat er door verbouwing niet afgehaald kon worden, hebben ze dezelfde avond nog bezorgd, zonder extra kosten. Top.

Snel en goedkoop

Binnen een goed budget heb je een mooie ventilator.

Alles zoals afgesproken behandeld

Superservice en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden met mijn ducobox, makkelijk te installeren. Zag een beetje tegen het programmeren van de afstandsbediening op, maar eigenlijk ging dit heel makkelijk. De ducobox silent is echt heel stil, niks geen gezoem meer in mijn huis. Wat een beetje tegenviel is dat je niet goed kan zien welke stand hij nu staat, alleen bij stand 3 kan je het een beetje horen, maar het is niet te zien aan de afstandsbediening welke stand hij staat.

Mooi product tegen een prima prijs

Snel en makkelijk kunnen bestellen en de dag erop ontvangen

Ventilatieshop.com is een zeer concurrerende winkel, met een geweldige klantenservice!

Ik heb onlangs bij deze winkel "een paar" producten besteld die "in een mum van tijd" de volgende dag aan mij werden overhandigd, door een voortreffelijke (d.w.z. gratis!!!) eigen bezorgservice. Nadat ik een aantal van die producten in mijn build had gebruikt, heb ik een aantal andere geretourneerd die ik niet had gebruikt. Ook hier is de retour voor niet-gebruikte goederen een zeer eenvoudig proces, zonder absoluut geen kosten voor de koper. In één woord: Ventilatieshop.com dient als HET model voor alle webshops die op internet bestaan! Hun 'modus operandi' zou oneindig vaak herhaald moeten worden, over het hele internet.

Zo hoort een webshop te werken!

Echt een dikke 10 voor het gemak, de prijs en vooral de snelheid waarmee de bezorging werd gedaan. KLASSE!!

Erg tevreden, snelle levering!

Na de bestelling werdt het product snel geleverd en veilig verpakt zodat er geen schade kon ontstaan.

‘s avonds besteld volgende dag in huis

prima, maar geen levering de volgende dag

Op de site staat dat de levering de volgende dag gebeurt, maar bij de bestelling wordt duidelijk dat dit niet het geval is.

Kwalitatief goede producten

De af en toevoer ventilatierooster zijn behalve functioneel, mooi in design. Ook het geluid vd ventilatie wordt behoorlijk gereduceerd, heel erg prettig, geeft geen hinder meer. Wij zijn ontzettend tevreden. Ook de klantenservice is behulpzaam.

Meer dan prima

Goede kwaliteit en op afgesproken tijd afgeleverd.

Bestellen gaat top bij de Ventilatieshop

Goed kunnen zoeken op de duidelijke website. Besteld en vervolgens snel en goed geleverd.

Snelle en correcte levering voor een schappelijke prijs

De spullen die ik nodig had voor mij airco waren allemaal aanwezig in de (online)winkel. Geen verzendkosten boven de 25 euro. Snel geleverd. Een betrouwbare winkel.

Precies wat het moest zijn

So Far Good Product

So Far Good Product and service

Top service en super dnelle levering

's morgens besteld en in de namiddag in huis. Bleek het verkeerde besteld te hebben, goed geregeld met retourlabel. Nieuwe bestelling geplaatst en weer een super snelle levering. Ook de duidelijke uitleg op de site is perfect. Echt een aanrader!!!

Dikke prima

Goede prijzen, netjes verpakt en rap verzonden. Eigenlijk niets op aan te merken.

uitstekend

bestellen altijd duidelijk en snel geleverd

Hulpvaardig

Medewerker stond mij met veel geduld te woord en gaf duidelijke uitleg. Hij was erg hulpvaardig! Spullen snel en netjes verpakt geleverd! Bedankt voor de goede service!

Snelle en nette levering, goed communicatie over levertijd.

Het rooster wat ik besteld heb stond op langere levertijd, hierover ben ik keurig op de hoogte gehouden wanneer deze weer beschikbaar zou zijn en wanneer de levering verwacht werd. Nette service.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM