perfect

goed en zeer snel geleverd

Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen in de shop. Later nog contact gehad over de bestelling. Super service!

Zeer goede beits

Eerder had ik al een review geplaatst over de service van dit bedrijf en die was zeer goed, maar nog geen over het product. Wij hebben, OAF Nordic Beits 175-0050-0050 Kleur: Diepzwart Inhoud: 5 liter, besteld. Dit is een hele fijne beits die goed uitstrijkt en mooi dekt. Mooie zwarte kleur.

Uitstekende service en kwaliteit

Design gevelrooster besteld, super mooi ding.. netjes afgewerkt en in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. Snelle levering, netjes verpakt en makkelijk te monteren. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik bij jullie.

goed en op tijd

Producten zijn goed en worden op tijd geleverd.

Besteld en volgens afspraak geleverd

Besteld en volgens afspraak geleverd

Zeer snelle levering echt too

Zeer vlotte afhandeling en levering

snelle en juist levering

makkelijk vanuit huis te bestellen, klopte allemaal, en een uitgebreid assortiment

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, makkelijk zoeken en snelle levering.

Ze komen op de vooraf aangegeven tijd. Je krijgt op de dag zelf een range van aankomst. Dit is nog beter geregeld dan bij bepaalde multinationals waar je het juist wel van verwacht.

Goed advies. Snelle levering

Ik zocht een rooster dat niet kleppert en dacht dat ik wist welke in wilde bestellen. Toch nog even telefonisch navragen en er bleek een betere variant beschikbaar voor mijn probleem. Goed advies. Bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Betrouwbaar

Spullen volgens afspraak keurig op tijd bezorgt. Bleek een manco in te zitten. Hiervoor gebeld en gemaild. Volgende dag opgelost. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het gaat om de oplossingen, en deze zijn goed!

Goede materialen, gunstige prijs, snel geleverd

Voor mijn afzuigkap div onderdelen besteld. Goede omschrijving op website. Materialen makkelijk te gebruiken en zien er uit alsof deze van goede kwaliteit zijn. Past perfect. Binnen 24uur geleverd, ik ben erg tevreden.

Vlot geleverd,goede producten,goed verpakt

Goede en snelle levering

Ik heb dezelfde vantilator gekocht als 4 jaar geleden dus ik ken zijn kwaliteit. De levering was snel en goed ingepakt. Binnen 10 minuten kon ik genieten van een goede stevige bries in huis. Zeker weten dat ik de volgende keer weer hier bestel!!! Bedankt

Goede spullen en snelle levering

Ruime keuze aan ventilatoren waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Zondagavond besteld, maandagavond geleverd.

Ze hadden alles wat ik zocht!

Spirobuizen en hulpstukken besteld. Duidelijke site! Goed verpakt en netjes op tijd afgeleverd. Alles netjes geen beschadigingen plug and play. Top!

Een snelle en correcte bezorging

Super snel en juiste levering

Prima winkel

Goede snelle levering

Alles zoals het moet snel en goed geregeld.

Prima product, goed verpakt en snel bezorgd

Alles zoals omschreven

Gevonden wat we zochten voor onze mobiele airco. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Snel geleverd en prima product!

Het product is zoals omschreven en we zijn aangenaam verrast door de snelle levering. Netjes verpakt ook. Deze webshop zullen we onthouden voor een volgende keer. Zeker een aanrader!

Goed, correct en geleverd via een goede pakketbezorger

Goed, correct en geleverd via een goede pakketbezorger. De kwaliteit van de producten viel mij iets tegen. Dun RVS materiaal en piet***lige schroefjes om de kap vast te zetten. Had van mij zeker 4 x 40 mogen zijn. De meerprijs zal het niet maken tussen de beide schroeven. Het stansen van een iets groter gat kost niets meer bij deze plaatdikte. Ik hoop dat de kunststofrand op de terugslagklep er lang op blijft zitten, anders zal deze gaan klepperen. Kwaliteit is ook hoe lang een product goed blijft functioneren!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM