The shop you can trust

Superb service and complete assortment for ventilation. On top of that same day delivery.

Zeer snelle levering, prima product

Zeer snelle levering, prima product

adequaat, snel en goed

Gemakkelijk en overzichtelijke bestelprocedure. Snel geleverd en goede communicatie

Gewoon goed

Snelle levering, prima product

snel en goed

8 uur s'avonds besteld volgende middag 4 uur binnen.

Producten goed , communicatie / info matig

Ze hebben precies de producten op voorraad die ik nodig had, echter zoals op de website staat: Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd maken ze niet waar. Daar kom je pas achter met het afrekenen, dan zie je dat ze maandagavond leveren als je vrijdag eind van de werkdag besteld. Hierover gebeld en dan wordt ontkend dat het op de website staat... jammer, Ja en iedereen is al naar huis he? Het had namelijk ook de volgende werkdag moeten zijn en dan de avond van de volgende werkdag. Normaal zou dit geen probleem zijn, maar ja, dan heb je een haastklus. Ik zoek wel iets anders voor de volgende keer

Supersnelle levering, mooi op tijd.

Het bestelde artikel voldeed aan de verwachting, tegen een zeer scherpe prijs. Top service.

Snel, goed, topper

Goede prijzen, heel snel levering.

Goede webshop, snelle levering!

Zeer tevreden, meerdere bestellingen gedaan en alles altijd keurig en snel geleverd.

Makkelijke site, snelle levering. Zeer tevreden

Super snelle levering zonder poespas

Via de website mijn product kunnen vinden en boven alle verwachting was het de volgende dag al geleverd

Verkeerd geleverd artikel snel opgelost. Dank uw Rene Lowis

uitstekend

uitstekend

Goeie service en snelle levering

Na ondersteuning de juiste onderdelen kunnen vinden en super snel geleverd. En alles werkt nu weer met minimaal oponthoud.

Ruim aanbod, scherpe prijs en zeer snel geleverd.

Goede service, technische kennis & snel bezorgd

Fijn dat je kan bellen en technisch advies krijgt wat je nodig hebt. Scherpe prijzen, alle randzaken bij te bestellen en dezelfde avond geleverd. Ik was er bij mee. Installatie liep gesmeerd:)

goed product

vlot verstuurd en goede handleiding er bij

uitgebreid assortiment, goede en snelle levering.

Bij mijn zoektocht naar materialen om een woonkamer wat beter te ventileren kwam ik al snel op Ventilatishop.com. Grote keuze, in allerlei prijsklassen. Mijn aankoop werd snel geleverd. Prima webshop dus.

Kundig, kwaliteit en snelle levering

De titel zou eigenlijk genoeg moeten zeggen. Fantastisch bedrijf met kundig en vriendelijk personeel die meedenken met je. Zeer tevreden en inmiddels al 5 bestellingen gedaan. Erg fijn en kom hier graag weer, digitaal, terug.

Helaas paste mijn bestelde rooster net niet. Retour geen bezwaar en geld netjes terug gestort.

fantastisch product en service

de website is erg goed met verwijzing naar alternatieve oplossingen en producten. Prima producten in het veelzijdige assortiment. De communicatie met Ventilatieshop verloopt uitstekend! Absoluut aan te bevelen firma. Ik blijf klant! Mat hartelijke groeten, Martin M. Leijtens

perfect

Alles snel geleverd. top

Snel en een goede service

Snelle levering en product doet exact wat is beschreven.

Gewoon goed!

21 Boylestraat C