perfecte snelle service/levering

Tja, kan niet anders dan concluderen dat ze snel leveren wat je besteld

Supersnelle levering en goede klantenservice

Zeer uitgebreide webshop. Zelf een fout in de bestelling gemaakt. Met één telefoontje naar de klantenservice opgelost en nog dezelfde dag geleverd. Zelden meegemaakt!

super goed

Hele snelle levering en spullen zijn zoals verwacht en aangegeven. Prijs kwaliteit is ook prima

Geheel volgens verwachting

Corrected levering

kwaliteit en snelle service

kwaliteit en snelle service

Zoals verwacht.

Deze site gevonden op internet. Rooster gevonden en besteld. Vlotte levering, Maat was 160mm maar paste niet in buis PVC buitenwerk was 160mm. Door wat aangepast met een stuk laminaat toch passend gekregen. Was voor airco. Mvg, Wim.

Goede service prachtig produkt

Goede duidelijke website

Snelle levering, uitstekende producten

Meerdere keren iets besteld Goede snelle service en prima kwaliteit van de producten

Perfecte service

Mijn bestelling is netjes en snel aangekomen. En goede kwaliteits producten. Wij zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet Martin uit ede.

De producten waren netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering, goede levering en retour afhandeling.

positief

goede spullen en snelle levering

Overzichtelijke website en snel gevonden wat ik zocht. Na bestellen een snelle levering.

Top netjes en snel !

Prima en snelle levering !

Snelle levering van mooie producten.

Ruim assortiment met vel keuze , snel geleverd.

Makkelijke site, snel geleverd en achteraf betalen!

Via Google deze site gevonden omdat ik op zoek was naar ventilatieroosters. Na wat vergelijk bij deze site gekocht omdat voor mij achteraf betalen een belangrijke betaalmethode is. Snel geleverd en prima kwaliteit! Zou zo weer bij deze site bestellen

18jaar ervaring

Profesional 18jaar ervaring

Prima keuze en snelle levering

Prima levering

Product conform verwachting, snelle levering

Hadden een zwart ventilatierooster nodig met "insecten-gaas". Geleverde product voldeed exact aan de beschrijving en werd snel geleverd.

Een perfecte service

Snelle verzending en service zeer tevreden en zeker een terug komende klant

Fantatische service en goed product

Heel erg goed geholpen per telefoon toen ik vragen had over bedieningsschakelaar. Het product is een stuk goedkoper dan bij de concurent en de kwaliteit is hetzelfde, fijn dat ik jullie gevonden heb!

Snelle levering goede kwaliteit

Gewoon goed! Geen nonsens

Scherpe prijzen, heldere en volledige productinformatie, ruim assortiment. Mijn bestelling was heel netjes verpakt en snel geleverd.

Top bedrijf

Snelle levering goede kwaliteit helemaal top!

Alles keurig en snel ontvangen

Alle onderdelen die ik besteld had zijn goed verpakt, compleet en binnen de gestelde tijd ontvangen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM