Hele snelle service, maar incompleet.

Op 26 mei ventilatierooster besteld met koordbediening. Beide ook vooraf betaald. Levering alleen van rooster, zonder koord.

Ben heel tevreden

Het is uitstekend.

Juiste materiaal snel ontvangen. Kwaliteit uitstekend.

service ,kwaliteit en het natuurlijk levertijd en vakbekwaam

top service en levering op tijd

Gewoon goed

Duidelijke website, goede (extra) beschrijving van het artikel. Levering keurig en volgens afspraak. Prima communicatie. Gewoon zoals het eigenlijk hoort dus…

Goede service en snel in huis.

Snel geleverd.

Super besteld en de dag erop geleverd echt top ik heb weer een tevreden klant

Hallo Mijn ervaring is super vandaag besteld morgen in huis ik heb weer een tevreden klant omdat ik hun probleem dankzei jullie snel heb opgelost echt toppppp Gardenservice Guy Mot

supersnel en goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes precies zoals beloofd alles binnen 1 dag geleverd. Eigenlijk plaats ik nooit een review maar omdat ik ook negatieve zag dacht ik dat het wel zo fair is om ook de positieve dan maar te droppen! kortom: prima webshop.

Heel snelle levering. Voordemiddag besteld en om vijf uur in de middag geleverd . In een woord " perfect "

Snelle levering en hij werkt al! Weer perfecte afzuiging in de badkamer. Als ik in dit genre weer iets nodig heb, kom ik zeker hier terug!

Geduldig en deskundig

Direct goed geholpen bij mijn klacht. Mooi produkt en werkt perfect.

Snelle service, groot assortiment.

Snelle service, groot assortiment

Duidelijke website en snel geleverd

Gezochte artikel makkelijk te vinden en snel geleverd.

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Bestellen in de webshop gaat gemakkelijk en de producten werden netjes op tijd geleverd. Fijn materiaal om mee te werken, eenvoudig te installeren.

Gewoon precies zoals men kan verwachten. duidelijke communicatie en snelle levering

Net zo zeker als zelf in de winkel ophalen.

snelle leverring

redelijk geprijsd

top

top geregeld

goed en snel

Snel geleverd goed product werkt zoals gedacht

Snell bezorging, duidelijk mail, fijne extra instructiess

Snelle bestelling, snell levering. Handige instructies in doos bij ventilator. Top

Goed, snel en voordelig

Een 125 mm bocht, luchtventiel en een verbindingsstuk gekocht. Goed spul, vlot geleverd en voor een goede prijs.

Goed en snel

Goede website, heldere info, snelle levering

Perfecte service

Precies wat ik nodig had en prima advies

Zoals beloofd zijn de bestelde artikelen binnen één dag geleverd.

Via de website de artikelen besteld, eind van de dag, en deze zijn zoals beloofd binnen één dag geleverd.

Uitstekende dienstverlening

Deugdelijk verpakt, dezelfde dag ontvangen. Goed materiaal en ook het juiste. Er is niet anders te concluderen dat een uitstekende service is.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM