Ik vind dat de website een heel heldere uitleg heeft op het gebied van ventilatie

Goede Adviezen en heldere uitleg

Prima service en kwaliteit

Snelle service en top product

scherp geprijst en snel.

geen klachten, enkel complimenten.

Mooi

Alles goed!

Snel en goed

Snelle en correcte levering

Handige koppeling voor luchtkanaal besteld

Goede ervaring

Goed aanbod, goede prijzen, snelle levering/service. Zeer tevreden.

Snel levering top

Snelle service.

Super snel geleverd.

Mooi aanbod, duidelijke webshop, snelle levering

Mooi aanbod, duidelijke webshop, snelle levering. Nog dezelfde dag geleverd! Echt heel fijn. Kan deze webshop aan iedereen aanbevelen!

Duidelijke site en snelle levering.

Site is erg overzichtelijk met eerlijke prijzen. Ventilator doet het uitstekend.

Goede en snelle levering.

Mijn bestelling was snel geleverd. Alles was goed verpakt!

zeer goed

snel levering en goede hulp tijdens de bestelling

Vlotte levering en goede kwaliteit

Ik had een rooster nodig voor de Bora-uitgang. Liefst een jalouziemodel, dat afgesloten is als hij niet gebruikt wordt. Snel gevonden op de site, besteld, en een dag later binnen: top!

Awesome

Goed...prima service en tot mijn grote verbazing in de ocht eens uren besteld en dezelfde dag in zonder de extra kosten daarvoor te rekenen. DAT noem ik nou service die je met een kaarsje moet zoeken!!!

Prima keuze online, heldere webshop en snelle, complete levering

Prettige webshop om te gebruiken. Goed aanbod en de levering was zo snel als beloofd, compleet en netjes verpakt/verzonden.

Overzichtelijk site. Groot aanbod

Snel de juiste ventilator gevonden. Volgende dag al in huis. Zeer goede service

Super service

Zeer snel geleverd. Na aangeven dat ik toch beter een andere kleur montageframe had kunnen bestellen werd deze kostenloos binnen een dag toegestuurd. Dat is nog eens service! Product ziet er daarnaast ook nog eens fantastisch uit.

Prima product met snelle levering

Nette mat zwarte ventilatie rooster. Past precies en staat super! Snelle levering en netjes verpakt.

Snel

Snelle bezorging uitstekende service

snel geleverd tegen een juiste prijs

goede ervaring zal zeker nog eens wat bestellen.

goed product goede prijs

Goed product duidelijke website goed afgehandeld

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Ventilatieshop.com, altijd snel geleverd voor een prima prijs, duidelijke website met goede adviezen.

besteld en geleverd

Veel keus tegen aantrekkelijke prijzen. Jammer van de verzendkosten. Daardoor wordt een product onder de 10 euro al snel te duur.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM