Prima levering

Precies gekregen wat wij hebben besteld voor een nette prijs en snel geleverd.

Positief. Snel en makkelijk

Top, alles goed verlopen! Aanrader;)

PRIMA!

Veel keus en duidelijk advies. Snelle levering

goede adviezen, snelle levering, sterk assortiment

Tweede bestelling, wederom goede adviezen, snelle levering, sterk assortiment. aan te bevelen

Snel gemakkelijk en goede site

Snel, gemakkelijk en handige site.

Gewoon goed en niet te duur

Als mijn ervaring de standaard is, dan een top bedrijf

Toppertje

gewoon simpel en goed, nee supergoed!

degelijk materiaal, goede prijs en snel geleverd, behoeft dat verder nog commentaar!!

Zeer tevreden!

Product dat ik zocht, stond niet op de site. Gebeld en jullie zochten een prima alternatief voor mij. Vandaag ontvangen en ben er zeer tevreden over. Complimenten voor jullie hulp in deze!

Snelle service en goed produkt

Snelle service, klantgericht en goed produkt

Strak en degelijk rooster

Prima, mooi produkt en snelle levering!

Gewoon goed!

Ik heb een simpele versie van Awenta gekocht. Maar eigenlijk is dat gewoon het beste! Geen poespas, geen instellingen of sensors. Gewoon aansluiten op een schakelaar en klaar! Uiteraard kan je combineren met de lamp. Lamp aan, afzuiger aan, lamp uit afzuiger uit. Ik heb het met een dubbele schakelaar gedaan zodat je de afzuiger apart aan en uit kunt zetten.

Mooi product

Wat ik niet in de Bouwmarkt kon vinden heb ik bij Ventilatieshop gevonden. Mooi product voor een goede prijs en een snelle levering. Ik ben er erg tevreden mee.

Snel geleverd zonder problemen

Goede ervaring

Mooie producten

Mooie design inbouw spots ontvangen. Je krijgt echt waarde voor je geld en vlotte levering.

Iets anders dan verwacht

Ik had 2x 1m flexibele luchtafvoerpijp besteld er van uitgaande dat het dan 2m pijp zou zijn. Maar nee, ik kreeg 2x 1m... Niet helemaal duidelijk voor mij als klant want ik heb ook geen optie gezien om 1x 2m te bestellen. Al had ik maar een mailtje gehad om mijn er op te attenderen of te vragen. Ook is 1 van die pijpen eerder 90cm dan 1m.ik moet wel hek en mijn best doen om daar een meter uit te halen. Prijs en levering was ok maar iets duidelijker en ruimer had gemogen.

Snel geleverd en keurig verpakt!

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving en goede prijs / kwaliteit.

Super service

Diverse artikelen besteld, één artikel was verkeerd geleverd. Dit is na telefonisch contact direct opgelost. Goede service!

Ze hebben precies waar wij naar op zoek waren. In Nederland is dat nergens anders te vinden. Had ook nog een vraag en kreeg heel snel een reactie. Top!

Goede en snelle service en goede producten

Twee keer iets besteld. Meteen de volgende dag in huis. Laatste keer postdoctorale gekocht waar in het binnenwerk en defect had. Dit pas na 2 maanden ontdekt... geen probleem met omruilen. Top service!

Goed advies en snelle levering

mijn vragen werden tijdens een telefonisch contact adequaat en snel beantwoord. Het was daarna een fluitje van een cent om de bestelling te plaatsen die de dag erna keurig werd afgeleverd

Alles was naar mijn wens.

Levertijd is OK.

Goed en snelle levering

Goed materiaal en goede service

Zie titel. Er weed goed meegedacht over een alternatief van een onderdeel wat niet op voorraad lag. Klasse mensen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM