goede spullen, super snel geleverd

Ik zat om 't hand met hulpmateriaal bij vervanging van 2 afzuigkappen. Verloopstukken, aluflex, slangklemmen en gevel elementen werden op de dag van bestelling nog aan huis geleverd. Prima service!

Mooie producten

RVS ventilatieroosters: goede kwaliteit. Netjes verpakt en verzonden.

Bestelling gemakkelijk online geplaatst en de volgende dag in huis.

goede service

goede service artikel op tijd ontvangen

Makkelijke website en snelle levering.

Makkelijk navigeren op de website om alles snel te kunnen vinden.

Goed klantenadvies.

Goed telefonisch advies over ventilator voor het toilet. Ventilator zelf niet fluisterstil, maar wel fraai en effectief.

Geweldig!

Wat een advies aan de telefoon! Alle tijd genomen om uitleg te geven! Besteld en snel geleverd (binnen 24 uur)!!! Top!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd. Voor mij de eerste bestelling. Goed geregeld en duidelijke webshop

Snelle reactie

zeer tevreden

Reeds meerdere keren bestelling gedaan steeds positief !! Ga zo door !!

Top service en correcte levering

verpakking, prijs en levering conform de beloften.

Slechte levering

Over het product valt niet te klagen, maar wat een bar slechte klantenservice en levering. Als je pakketje zoek is word je van kastje naar de muur gestuurd en vinden ze geen klantvriendelijke oplossing voor je. Al een aantal keer moeten horen aan de telefoon “dat kan ik u niet vertellen.” Of “daar heb ik geen antwoord op.” “Kwestie van afwachten.” Ik vind dat geen nette manier van omgaan met je klanten.

Goeie en snelle levering

Mijn bestelling was snel binnen.

Super zoals het hoort

Geen opmerkingen over ventilatieshop, alles van bestelling plaatsen tot aflevering pakket gewoon super!!

perfecte service

Goede en snelle service!

Snel geleverd en erg tevreden met mijn aankoop

Ben erg tevreden net mijn aankoop en erg snel geleverd

goed en snel

Zeer snelle service. Dat maakt dat dit mijn vaste leverancier wordt.

Alles precies zoals verwacht en super verpakt

Heb de afgelipen week 2 x besteld, op het eerste paketje wacht ik nog.

Waar blijft mijn eerste paketje?

Snel een mooi product in huis

Website werkte goed, kon product makkelijk vinden, product was snel in huis, staat mooi.

Heeft mijn verwachtingen overtroffen

Ik had nog geen ervaring met deze webshop. Het vandaag besteld en vanavond in huis heeft mij over de streep getrokken. Besteld keurig dezelfde dag bezorgd en tussentijds wordt je voortdurend op de hoogte gehouden van de status. Ik heb ook wat artikelen geretourneerd afgelopen zaterdag en dinsdag was het retour al verwerkt. Dit maak je helaas zelden mee. Top webshop waar ik zeker in de toekomst mijn benodigdheden ga bestellen

goede hulp snelle levering. Goede kwaliteit

super

makkelijk besteld en snel geleverd voor een goeie prijs. gaan we zeker weer doen als ik wat nodig heb.

gewoon goed

kreeg , wat en wanneer ik verwachtte, paste precies en voldoet aan al mijn eisen! Wat wil ik nog meer? een gouden hoeft het niet te zijn!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM