Doeltreffend

Ik kwam op zoek naar simpele montagerail. Bij Ventilatieshop snel gevonden voor een goede prijs. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

groot assortiment

Groot assortiment met de belofte van snelle bezorging. Bestel wel ruim op tijd, want bij mij werd “next day” niet gehaald op vrijdag 16u.

Breed assortiment, snelle levering

Breed assortiment, goede prijsklasse en snelle levering

Heldere website met goede informatie

Snel gevonden wat ik zocht. Ik vond de juiste gegevens op de site om een goede keuze te maken. De producten werden snel geleverd

Netjes , en snelle levering

Goede producten, tegen scherpe prijzen En vooral belangrijk; klopt altijd en snelle levering ( dikke duim)

Super snel bezorgd en niet duur

Super snel bezorgd en niet duur

Snelle levering. Goed product

Product werkt goed. Leuke verpakking ook.

Ik heb al vaker besteld bij ventilatieshop, zoals gewend : Snelle levering, en goede materialen. Ik had een tussenstuk besteld om geluid van een kanaal te beperken. Nu hoor ik het geluid van de mechanische afzuiging gelukkig niet meer.

Mankeert niets aan.

Goed product. Snel geleverd.

Prima materiaal, en snel geleverd

Prima kleppen, die met certificaat aan de eisen voldoen. En snel in huis.

Duidelijke webshop

Ik heb een Renson Aeroo Designventiel gescoord. Keuze kunnen maken met de handige keuzehulp bij zoeken van het ventiel. Snelle correcte levering met T@T.

Levert zoals beloofd!

Informatie op het web is goed en duidelijk. Bestellen is makkelijk en levering is snel

grandioos

de ventilator is dezelfde dag nog bezorgd, klasse!

top geregeld

besteld snel ontvangen

Ben zeer tevreden met mijn keuze en snelle levering

Prima webshop

Duidelijke webshop, veel producten

Goede en snelle service

Makkelijke te bestellen

Een goed en stevig product.netjes verpakt en makkelijk te monteren.

Inderdaad de volgende dag geleverd zoals beloofd. Goede materialen voor een scherpe prijs. Jaap

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De producten zijn supersnel geleverd en zijn van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

eigenlijk altijd goed en tevreden

ik koop echt maar af en toe wat bij ventilatieshop, maar als ik iets nodig heb wat ze zouden (kunnen) hebben dan bezoek ik hun webshop. Overzichtelijk. veel aanbod en ik vind prima prijzen ook. Goede communicatie per mail. Ja. Zit goed in elkaar deze winkel.

Bezorging was prima, maar product is super fragiel

Zending snel ontvangen. Was vandaag besteld, morgen bezorgd en dat maken ze ook waar. Het product dat ik echter heb gekocht beschadigde al bij het uit pakken. Met een vinger druk je het buitenrooster als heel simpel naar binnen en bij het bevestigen kan je geen druk uitoefenen of het buitenrooster trekt krom. Ik kan ventilatie shop wel aanbevelen, maar het product dat ik heb gekocht absoluut niet.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De benodigde slang was snel geleverd! Het materiaal was super en had de perfecte pasvorm. Goed bedrijf die alles netjes en goed voor elkaar heeft!

Goed product/ snelle levering

Vlekkeloos

Bestelling werd vlot en correct geleverd. Retour (zelf verkeerde maat gekozen), terugbetaling en nieuwe bestelling ook vlekkeloos afgehandeld.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM