Zelfs bij een fout door mijzelf gemaakt tijdens de bestelling, blijft de service voorkomend en snel.

Veel keus, snelle levering

Precies wat ik zocht vond ik bij de Ventilatieshop. Razendsnel had ik het in huis. En het was precies zoals op het plaatje en in de beschrijving. Helemaal goed dus. Minpuntje: wel een beetje grote doos voor een klein product.

niet ***len maar poetsen

Prima winkel, ruim assortiment, goede artikelomschrijving.

Erg goed geregeld

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee Ventilatieshop.com de artikelen levert. Omdat wij een bedrijf zijn is vooruitbetalen of middels Ideal niet prettig. Dus het enige verbeterpunt voor ons is dat we graag een bestelwijze voor bedrijven zouden willen zien. Dat zou betekenen dat we vaker bij ventilatieshop.com kunnen bestellen.

Goed advies, snel geleverd

Probleem werd aangehoord en opgelodt

Mooi Aluminium rooster

Geleverd conform afspraak

Alles correct verlopen, snelle levering, prima materiaal

Zeker aan te bevelen

Kwaliteit, prijs en snelle verzending.

Naar behoren correct afgehandeld

Niet tevreden

Tevreden van jullie maar niet van de mensen die het gebracht hebben want de onderdelen waren gebarsten stuk. Laat hun iets weten.

Snel, correct en prima prijs

De ventilatieshop staat nu op mijn shortlist

Snel geleverd, verder geen opmerking

Als ik weer wat nodig heb en de prijs is goed zou ik het weer hier bestellen

Goede kwaliteit

Omdat er volgens de bestelling 1 artikel te weinig was is dit binnen 2 dagen opgelost. Goed en correct bedrijf.

Supersnel geleverd, goede kwaliteit

Super snel

Super snelle en correcte levering

Snelle en probleemloze levering. Duidelijke en prettige website.

Ventilator werkte niet naar behoren.

Na contact werd een bepaalde ventilator geadviseerd maar deze had niet voldoende capaciteit, deze werd wel door verkoper aan bevolen na telefonisch contact. Nu een andere besteld deze voldoet wel maar de ander kon niet retour omdat de doos er niet meer was en al gemonteerd gezeten was. Beetje jammer nu een nieuwe besteld en wel gezegd 5% korting korting op mijn nieuwe bestelling gekregen. Deze voldoet wel.

Duidelijke website goede prijsverhoging snelle verzending

snelle bezorging maar beschadigd product.

Keurige bezorging maar bij het uitpakken ondekte ik dat het product was beschadigd. Ik heb deze retour gestuurd. Klnatenservice is perfect geregeld

Snel en adequate levering.

Snel en adequate levering. Product voldoet aan de verwachtingen

Goede bereikbaarheid en advies

Na mijn bestelling vroeg ik mij af of ik het juiste artikel besteld had. Mij werd inderdaad een geschikter artikel geadviseerd. Ik kreeg direct zonder probleem een retourformulier toegestuurd. Heel fijn dat daar zo soepel mee werd omgegaan.

Prima zaak

Snelle behandeling

Goed en snel geleverd

wat ze aangeven te doen, doen ze ook werkelijk

21 Boylestraat C

Ede 6718XM