Vandaag besteld, vandaag in huis

Heeft aan mijn verwachtingen voldaan

Duidelijke site. Snelle afhandeling.

Super snelle levering en precies wat ik zocht.

Zeer goed zou hier zeker weer bestellen.

Vriendelijk en duidelijk aan de telefoon

Voor reparatie moet ik een ander nummer bellen, reparatie kan een paar weken duren, dat is wel lang.

Correct op tijd geleverd en voldeed aan de verwachting, vooraan bij de prijs aangeven dat het ex btw is en niet6 bij het afrekenen. *** Een opmerking ter verbetering: metalen buizen beter beschermen tegen indeukingen aan uiteinden.

Alles goed voor elkaar

snelle levering!

Netjes en snel geleverd

Goede site, snel geleverd

Duidelijke website

Snelle levering en prima service

Top service, snel geregeld

Keurig en snel geleverd, top.

Snel en eenvoudig zoeken en bestellen van materiaal met een super snelle levertijd

Een aantal artikelen besteld , ze zouden de volgende dag geleverd worden . Nu is dat tegenwoordig nog maar de vraag !!! Maar ja hoor , de volgende dag netjes geleverd met een eigen sevice wagen , TOP SERVICE .

Prettig geholpen. Ook toen ik zelf een foutje had gemaakt bij de bestelling.

Snel en tevreden

Duidelijke webshop. Snelle levering. Tevreden met het geleverde.

Bestelling snel en compleet

Goede materialen voor een goeie prijs. Telefonisch contact voor info was naar tevredenheid. Voor herhaling vatbaar dus

Snelle reactie en levering.

Ik had de verkeerde verloopstuk voor de afzuigkap ontvangen, maar dit is goed opgelost. Fijne service tegen een goede prijs!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel en netjes geleverd.

Levering en spullen volgens afspraak. Zoals het hoort!

Zeer snel geleverd, het pakket was opgesplitst in 2 en we kregen maar 1 pakket.. Na contact met de leverancier bleek het hun fout.. Deze werd ook snel opgelost en kregen het uiteindelijk de volgende dag.

Snelle levering, top product.

Goede ervaring

De ventilator die ik zocht was zó gevonden, snel besteld en geleverd. Prima zaak!

Makkelijk besteld, snel in huis!

Goed!

Nette snelle levering