Eerste doorvoer niet geschikt voor afzuigkap

Er is bij de dakdoorvoer ventilatiepijp 0169850 niet aangegeven hoeveel m3 hij af kan voeren. In de tekst staat “vaak gebruikt bij luchtafvoer afzuigkap “ ik had deze geïnstalleerd en daarna problemen met de afzuigkap ( viel regelmatig in storing) de afzuigkap heeft een maximale capaciteit van 700 m3 . Blijk achteraf dat de dakdoorvoer 0169850 Max 400 m3 aankan. Vervangen door de 0189282 deze kan wel de capaciteit van de afzuigkap aan.

Uitstekende transactie

Eens in de zoveel kom je webshop tegen, waar alles klopt. Prettig qua navigatie, duidelijke uitleg van dingen, goed assortiment, en zover ik kan beoordelen ook redelijke prijzen. Razendsnel geleverd en goed verpakt. Complimenten!

Supersnelle levering

Snelle levering..duidelijke site goede kwaliteit

Prima,juiste dezelfde dag nog geleverd.

Goed product, voor een scherpe prijs.

Goed en volgens afspraak geleverd

Prima apparaat en zeer stil

Snel en betaalbaar

Vandaag besteld, morgen in huis. Goede kwaliteit voor gunstige prijs.

Prima, lekker snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

prima dienstverlening

zeer overzichtelijke webshop met een uitstekende afhandeling van de bestellingen.

Bestel en leveringslogistiek OK, installatie informatie onvolledig en potentieel frustrerend.

De Silent 200 CRZ heeft een uitkeping die de installatie in een (bestaand) rond luchtafvoer kanaal lastig maakt. In de handleiding wordt daar vreemd genoeg, met geen woord over gerept. Voor een goede (waterdichte) installatie dien je feitelijk de vorm van de uitkeping precies na te bootsen in het lucht kanaal. Dat is bijzonder lastig, haast ondoenbaar.

goed service

wordt aanbevolen

super goed!!

levering dezelfde dag voor standaard verzendkosten!

Vlug mooie prijs

Product en levering zoals besproken

Toppertjes

Snelle levering. Goede service

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering met een duidelijke aparte montage instructie er bij.

Tevreden

Redelijk snelle levering voor een goede prijs.

Ik heb hier onderdelen besteld voor de afvoer van mijn afzuigkap. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Levering was dezelfde dag nog wat dus echt snel is. Ik heb eerst ook nog even contact gehad met de klantenservice om te kijken of ik de juiste onderdelen had en die was ook heel vriendelijk.

Alles naar wens

Goed in gepakt zeer tevreden en snel bezorgd

Snelle levering.

Helemaal tevreden

Goede en snelle service. Goed materiaal voor een prima prijs

Conpleet geleverd, erg langzaam

Meer dan een week moeten wachten op mijn bestelling hoewel er stond dat het volgende dag geleverd zou worden

Snel

Te veel coockies!