Snelle service en mooie spullen

Schoepenrooster besteld in exceptionele maat. Nergens te krijgen, behalve hier. Goed verpakt en snelle service. Schroeven/pluggen om te monteren zaten er niet bij. Geeft niet. Mooi ding!

grote verscheidenheid aan materialen

Vlotte website, vlotte afhandeling. slotsom: prima firma!

Fijn bedrijf, goede producten

Ik had een bestelling gedaan en kwam er achter dat ik ook nog andere zaken nodig had. Ik heb gebeld of dat er nog bij kon ivm verzendkosten. Ik kreeg direct een code waarmee ik de verzendkosten als korting kreeg. Heel vriendelijk, behulpzaam en klantgericht!! Ik blijf klant (al hoop ik dat de ventilator een poosje mee blijft gaan)

Alle afspraken nagekomen en snel geleverd

Geweldig - 's-middags besteld, volgende dag al in huis. Doet wat het moet doen en ben super tevreden - scherp geprijsd en prima kwaliteit. Gebruiksvriendelijke site met waardevolle productinformatie.

Prima service zoals in een fysieke winkel

Keurige Levering!

Helemaal top! Waar de bouwmarkt de gevraagde producten niet kon leveren, schoot ventilatieshop.com te hulp. Exact wat ik nodig had, snel geleverd, en voor een prima prijs!

Alles goed en snel

Alles goed en snel

Goed product en snelle levering

Snelle levering , degelijk verpakt en goed product

klusje van niks

Oude Stork ventilator moet vervangen. Snel (digitaal) antwoord op vragen. Ventilator Orcon MCS-15P gekocht. volgende dag geleverd oude eruit, nieuwe erin, na totaal 3 kwartier klussen draaiend op basis van de bestaande 3-standen schakelaar.

Heb gebeld voor inlichtingen, werd goed geholpen. Nadien besteld,en zeer snelle levering.

Als je een vraag stelt krijg je een goed antwoord spullen netjes verpakt en op tijd bezorgd

Mooi rooster ,duidelijke website

Na de bestelling prima op de hoogte gehouden van de voortgang .

Snelle levering, goede klachtafwikkeling

12 artikelen besteld. 1 artikel verkeerd geleverd. Wegens tijdsdruk dat ene artikel ergens anders gekocht. Melding van verkeerd artikel per email en telefonisch gecommuniceerd. Telefoonmedewerker heeft standaard geen toegang tot order systemen en zet uitsluitend meldingen door. Vreemde manier van opschalen, maar het werkt wel. Ben netjes teruggebeld, creditering moet ik nog tegemoet zien.

Pima levering

Prima ventilator ,snel geleverd.

Vorige week een klein onderdeel besteld voor mijn luchtafvoerbuis. Maar wel essentieel om de keuken af te maken inclusief zetten van koof en afzuigkap. In de overdracht van ventilatieshop aan postNL is er iets mis gegaan, waardoor ik niks ontving. Door Pasen duurde het iets langer dan verwacht maar uiteindelijk netjes opgelost door het product met same day delivery te versturen. Waardoor ik het op tijd binnen krijg voor de verbouwing.

Heel goed product

10x beter als wat ik had geluidsarm en doet wat het moet doen

UITSTEKEND

correcte en snelle levering ook in Belgie.

Top ervaring zoals een on-line shop hoort te werken.

Snelle correcte levering. Ook bij misbestelling werd ik direct geholpen. Top!

Goede keuze!

Prima gedaan en maakt de belofte waar

Correct en snel.

De onderdelen waren zoals beschreven met een correcte prijs en kwaliteit. De levering is eveneens vlot verlopen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM