Alles klopt.

Voor de 2 de keer bestelling geplaatst. Omdat alles prima inorde was de eerste keer.

Duidelijke contact, snelle levering, mooie prijzen

Goede artikelen, netjes geprijsd

Ventilatieslang en wat montagemateriaal besteld. Werd vlot verstuurd en goed geupdate door de webshop. Prijs was ook keurig. Zou zo weer bestellen.

Snelle levering en goede service

Materialen snel geleverd. Helaas 1 product stuk (waarschijnlijk door verzending), maar super snel een vervangende product ontvangen. Echt een aanrader.

Op tijd verstuurd en ontvangen

Op aanraden van sanitairwinkel heb ik mijn producten aangeschaft.

prima ventilator

helemaal van de stoom af

Makkelijke website, zeer snelle verzending! Product goed.

Scherpe prijs en supersnel geleverd.

Donderdagochtend o.a. een zeer stille en energiezuinige Orcon mechanische ventilatiebox met afstandsbediening besteld en dezelfde avond al in huis. Vriendelijke klantenservice die direct en adequaat reageert wanneer dat nodig is. Kortom, ik begrijp waarom zij in aanmerking zijn gekomen voor de shopping award. Bedankt en ga zo door.

Erg tevreden

De site is overzichtelijk en zowel de bestelling als levering ging snel. De ventilator ziet er net zo mooi uit als op de site. Er gaat een blauw licht aan als je hem aanzet, erg handig. En het geluid is heel zacht. Het monteren is mij helaas niet gelukt, ik dacht de 2 vorige gaten van de oude ventilator te gebruiken maar die waren te ondiep. Er moesten 3/4 gaten in het plafond geboord worden en het gat moest groter gemaakt worden. Dat heeft gelukkig iemand anders gedaan.

Snelle levering, duidelijke site

strak en netjes gemaakt

goeie website goed product een kleine verbetering zou kunnen ik heb een rooster op maat laten maken goed over tevreden maar bij bestelling zou de opbouw van het rooster kunnen staan nl de bovenste regel is de pas regel ik verbaasde me over dat de zo groot was , dit is geen kritiek !! maar een tip maar wat voor het product geldt dat is gewoon top !!!!!!

.matig

Matig

snelle service en goed geholpen met retourneren.

Gewoon goed en snel

Snel ontvangen en netjes verpakt

Een duidelijke website met goeie prijzen! Herhalingvatbaar!

No complaints with all aspects of service.

Fast processing, communication and delivery

Het is aangenaam en correct handelen met Ventilatieshop!

Al enkele malen een bestelling geplaatst en telkens verliep, zowel de bestelling als levering zeer correct. Ik ben zeer tevreden!

Zoals afgesproken afgeleverd

Uitstekende service

Snelle levering. Goede service bij technische ondersteuning

Snelle levering en mooi product

Goed en snel met een goede prijs

Voldoet aan mijn verwachtingen!

Super snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Razendsnelle levering en goede service

Zondag besteld en maandagavond geleverd. Bleek 1 onderdeel te ontbreken, werd direct per post nagestuurd. Uitstekende en snelle levering

Betrouwbaar

21 Boylestraat C