heel goed

Snel en het juiste goede materiaal GEWELDIG

Snel en netjes geleverd

Product zoals vermeld snel geleverd, betaling goed en vertrouwd !! Ga zo door

super!! de zelfde geleverd!!

Een woord super in de ochtend besteld, en begin van de avond geleverd! keurig op de hoogte gehouden door de vervoerder tot zelfs een kwartier voor aflevering!

Late levering

Producten besteld en goed aangekomen. Prijs is ook in orde! Levering was wel een pak later dan vermeld op de website. Besteld op een werkdag, ipv de volgende dag is het een week later toegekomen. Niet erg als je dat op voorhand weet. Maar niet fijn als je het pakket dringend nodig hebt en het verwacht de dag nadien.

Goed spul en snelle levering

Meerdere keren bestellening gedaan en altijd goede kwaliteit, ruime keus en snelle levering

Prima producten voor een mooie prijs en een snelle levering

Goede site prima producten voor een mooie prijs en een snelle levering

prima, goed geregeld

vlotte correcte levering

Duidelijke foto’s en snel geleverd

Snel en netjes

Helaas fout onderdeel geleverd. Maar netjes en snel opgelost.

prima levering

Simpele standaard website met prima prijzen en uitleg. Ook een snelle postnl levering was erg fijn. Enig minpunt was het feit dat ik voor de badkamerventilator eerst moest kiezen tussen een merk, voor ik kon zoeken en vergelijken.

Snel en goed voor een goede prijs.

Misschien ook zo'n rooster voor een houten paneel.

Goede en nette isolatie

Heel makkelijk te bevestigen. Eindelijk netjes en tevens isolatie

Top bedrijf met topservice

Eindelijk een bedrijf wat telefonisch de tijd voor je neemt om je vragen te beantwoorden. Snelle levering. Retour sturen is echt een fluitje van een cent. Dat geeft vertrouwen. Daarbij opgeteld de goede prijsverhouding, maakt dit voor mij een topbedrijf.

Snelle en correcte levering

eerder afgeleverd perfect

eerder afgeleverd

Reactie op vragen, de bestelling en levering zijn uitstekend.

Op mijn vragen via de email is voorafgaand aan het bestellen zowel als na het bestellen snel gereageerd. Prima. Het bestellen en leveren ging ook uitstekend. De installatie van de ventilator van de "Itho woonhuisventilator met vochtsensor CVE-S ECO RFT SP - perilex - 325 m3/h - geschikt voor RF" bediening koste wat inspanning, maar dat kwam omdat de oude ventilator niet netjes was geplaatst. De ventilator werkt op dit moment goed. Wel veroorzaakte de ventilator een brom geluid in huis. Dat kwam vaker voor volgens Ventilatieshop. De brom heb ik er (voldoende) uitgekregen door schuimplastiek achter de witte afdekkap te plaatsen zodat de motorplaat iets wordt aangedrukt.

Prima service, goede produkten

Ik had verkeerde zaagbladen besteld, dit is zonder problemen netjes opgelost. De nieuwe zaagbladen werken perfect, dus zeer tevreden!

Snelle en correcte levering

Werd snel verder geholpen met een aansluitschema

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit en prijs

Snelle leveeing

De website op desktop vond ik irritant, maar op mobiel ging het heel goed. De levering is razendsnel, ben tevreden!

Perfect!

Ik vind de service perfect! Mijn bestelling was de volgende dag zoals aangegeven binnen.

Goede ventilatie

Goede ventilator

Correcte levertijd zoals gepland bij de bestelling.

Snelle en uitstekende service

Gewoon perfect