top.

Snel geleverd. Goede service.

Prima ervaring, snelle reactie op vraag

Op hele korte termijn reactie op mijn vraag met daarbij gelijk de oplossing.

Excellent service, middle quality products

I bought design ventilation grilles which are more expensive than the normal ones and they look good but the quality of the material seems very cheap. I was expecting a better material quality for that price.

Goed produkt.

Zacht draaiende ventilator, met weinig geluid, goed debiet en krachtig. Volledig volgens mijn verwachtingen. De 2 snelheden en debieten zijn instelbaar. Het zou wel erg helpen moest dit met een schakelaar kunnen bediend worden en niet in de elektrische bedrading moeten gerealiseerd worden.

Prima zaak

Bestelde mijn producten en het was er snel ook de nalevering prima hoor

Correct, zo hoort het!

De bestelling werd de beloofde dag correct geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis.

Snelle correcte levering van een goed product.

snelle en complete levering van afgesproken producten

De levering was prima, volgens verwachting. Enige punt van verbetering was voor mijn gevoel de kartonnen verpakking, die maar liefst zes keer groter was dan het product, waarbij de overtollige ruimte was opgevuld met plastic luchtmatrassen. Dat lijkt me nog een punt van aandacht.

Top spullen, volgende dag in huis

Prima terugslagklep

Niets op aan te merken.

snel en goed

Uitzoeken bestellen betalen en krijgen ,helemaal prima

prima service

prima service, duidelijke uitleg

Artikelen zeer snel geleverd.

Zeer prettig om hier iets te bestellen. Artikelen snel geleverd, en ze waren zoals ze beschreven. Kan deze webshop aanraden.

alles netjes verpakt

netjes verpakt, alleen bezorger (NIET de schuld van Ventilatieshop) heeft het pakket verkeerd bezorgd. Gelukkig dat men langskwam om dit te melden bij ons

Kwaliteitsproduct en tijdige levering

Op de site staande product beschrijving kwam exact overeen met het product. Juiste maten en goede kwaliteit.

goed en betrouwbaar

2de keer dat ik er iets bestel en zou het opnieuw doen goeie prijs en snelle levering top!

goede service

ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer ingetypt en de bewoner had het pakketje terug gestuurd, maar na 1 bericht van mij kreeg het pakketje de dag erna meteen toegestuurd

snelle levering, compleet en goed!

goede prijs kwaliteitsverhouding. levering had in kleinere doos gekund, paste wel 4 ventilatoren in.

PERFECT!

Voordat de bestelling geplaatst werd nog telefonisch contact gehad en uitgelegd waar ik het voor ging gebruiken en kreeg gelijk extra advies en waar ik op moest letten. Zeer professioneel en kundige mensen die de tijd nemen om te luisteren en advies te geven

Prima geregeld!

Product voldoet aan verwachting.

Had problemen met bestelling heb toen telefonisch contact opgenomen . Waar ik zeer vriendelijk onthaald werd en geholpen . We hadden een afspraak gemaakt . Die ze volledig nagekomen zijn . Heb geen enkel probleem ondervonden . De bestelling snel geleverd . Met vriendelijkheid afgeleverd en perfect in orde . Van mij verdienen ze een dikke TIEN . Zeer content TOPPIE

Ik heb plus en min ervaringen met ventilatieshop

Ik begin met de positieve punten. Goed advies, snelle en correcte levering. Waar gaat het dan toch niet goed. Het begint met goed luisteren c.q. goed lezen. De vraag was een extra ventiel om op de kast te plaatsen zoals dat hier al jaren functioneert. Ik ontvang een ventiel passend in het leidingsysteem maar niet op de kast. Het positieve is dat ik nu zonder extra transportkosten iets heb ontvangen. Het negatieve is dat ik het niet kan gebruiken. Dus veel werk van beide kanten zonder het beoogde resultaat. Toch zal ik ventilatieshop aan bevelen bij mijn medebewoners!!!

Helemaal prima!

Makkelijk bestellen, makkelijk geleverd ook in de avond en duidelijk

Wat een service

Verkeede maat ventilator besteld. Binnen een dag de goede in huis en de retour werd snel afgehandeld.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM