Top Ik heb al vaker bij ventilatieshop besteld. Raad ze zeker aan.

snelle levering, goede beschrijving van het product, strakke prijs!

Ik zocht een badkamerventilator voor een klein projectje. Bij mijn vaste leverancier was levering een klein probleem op dat moment, dus wat google'n. Zo op de Ventilatieshop terecht gekomen en er niet meer vertrokken :) Ik bestel mijn ventilatiematerialen steeds bij de Ventilatieshop vanwege het brede assortiment aan materialen, goede beschrijvingen en strakke prijzen. Dat de verzending (zelfs naar België) supersnel verloopt is ook een enorm pluspunt. Een aanrader dus!

Vlotte levering en het toestel is eenvoudig te plaatsen.

Het ophangen vergt wat meet- en monteerwerk, maar is al bij al eenvoudig te plaatsen. Nog even een vaste voeding aanschakelen en je kan het toestel meteen uitproberen doordat de driestandenschakelaar voorgemonteerd is. Een langere kabel zou mooi meegenomen zijn, maar de originele kan je natuurlijk zelf verlengen.

Pakket was compleet en ventilator werkt Goed

Super snelle service en snelle levering

Top, prijs kwaliteit

Bestelling plaatsen en ontvangen binnen de 2 werkdagen. Topservice

top

super service

Werkt super

Goed product, snelle levering ondanks corona.a

Deze shop had als enige het, artikel dat ik zocht. Goed geprijst, snel geleverd en goed te volgen via track & trace. Aangeraden bij vrienden en famillie!

Goed product voor een goede prijs

Mooi spul om onder de eettafel te plakken tegen galm in een ruimte met veel harde materialen

Snelle levering van degelijk materiaal.

prima product en service

Bestelling binnen 1 dag binnen 1 artikel verkeerd besteld, retour gestuurd en juiste artikel besteld en dag erna al ontvangen. Retourzenden prima geregeld. Volgende dag al bericht dat de retourzending was ontvangen en geld terug gestort zal worden. Snelle en prima afhandeling. Echt een aanrader! Ook prima prijs.

Dit bedrijf was een top bedrijf

We hadden een ventilator gekocht echter niet de juiste besteld. Door de sin verklaart drukte is de factuur zoekgeraakt. De mevrouw aan de telefoon heeft mij vriendelijke en snel geholpen en de ventilator kon zo zonder kosten worden terug gestuurd. klasse bedrijf.

Correcte prijs kwaliteir, duidelijke webshop en snelle levering

Aangename ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijke site, goede service

Itho ventilatiebox met sjiek plaatje voor het ventiel besteld, werk prima.

super !!!

vlotte afhandeling

Goede producten en snel geleverd.

Top bedrijf

Uiterst tevreden

Goede duidelijke adviezen en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Goede snelle levering

Goed en snel

Goed en snel

Goede service en snelle levering

Top service, beveel dit bedrijf aan

Groot assortiment met super snelle levering!

Top winkel.

21 Boylestraat C