Goede informatie en snelle levering

Na telefonisch contact een ventilator voor ons doel aangeschaft. Snelle levering.

Prima dienstverlening snelle levering

Veel keuzes goede prijskwaliteitverhouding. Snelle levering. Helemaal top.

Verkeerde maat gestuurd

Helaas tot twee keer de verkeerde maat van de afsluitbare ventilatie rooster gestuurd. Uiteindelijk goed gekomen na een telefonisch gesprek. Vervelend maar toch goed opgelost

Duidelijke foto’s en uitleg, makkelijk te bestellen.

Goed verpakt en snel geleverd. Niks mis mee.

Snelle correcte afhandeling van bestellingen

Top bedrijf en goede afhandeling van zaken

Bestelling snel en efficiënt afgehandeld

Wij hadden dringend wat materialen nodig. Na bestelling volgende dag geleverd.

Snelle levering, gemakkelijke keuzemenu om te bestellen.

Toch even bellen om te vragen of ik de juiste spullen bestel voor de afzuiging bij onze douche. Adviseur helpt me om net even een andere terugslagklep te bestellen. Vanwege de wind begon de oorspronkelijke terugslagklep (plastic flexibel plaatje) te klepperen. Dat maakte veel herrie. Vandaag heb ik een extra (lichte) terugslagklep aangebracht. Gelukkig is een afzuigmotor sterk genoeg om deze klep te openen. Nu hopen dat het klepperen voorbij is.

Super alles is goed omschreven, en keuze genoeg

Alles snel geleverd, Alles werkt naar verwachting

Besteld, en keurig ingepakt en snel geleverd.

Kan daar kort over zijn . Een heel mooie en duidelijke webshop. Heel overzichtelijk en een groot assortiment aan artikelen. Dus mensen niet twijfelen maar bestellen maar .

snel en goed geholpen

snelle levering, duidelijke site en goede suggesties ter aanvulling van mijn aankoop waardoor ik met een compleet pakket aan de slag kon.

Professioneel bedrijf snelle en goede levering producten met service

Origineel hadden ze het verkeerde product gestuurd. Een kort bericht aan de servicedesk was voldoende waarna direct het juiste product snel en goed verpakt werd geleverd. Zodra er een keer iets mis gaat merk je pas echt hoe professioneel een bedrijf is.

Goed product snelle levering

Duidelijke beschrijving in de catalogus waardoor de keus vergemakkelijkt wordt

Goede winkel met ruime voorraad.

Ik heb hier eerder een bestelling geplaatst en nu weer. Beide keren goede ervaring. Artikelen ruim voorradig. Er wordt met je mee gedacht en geadviseerd en daar hou ik van aangezien ik zelf niet een hele doorgewinterde klusser ben.

Goed product en snel geleverd

Goede ervaring

Prima apparaat, werkt direct

Duidelijke info op de site

Snelle levering, uitstekende service!

De levering was snel en de klantenservice was vriendelijk en heeft mij goed geholpen! Aanrader!

Prima geregeld

Goede prijs,netjes geregeld

Levering volgens plan

Ik had mbt insallatie nog een vraag en deze werd nog dezelfde dag beantwoord.

Snel en goed

Ventilatiebox besteld en snel geleverd. Helaas wel wat missende onderdelen aan koppelstukken, het was fijn geweest als dat was aangegeven bij het plaatsen van de order zodat ik meer spullen had meebesteld

Goeie service snel geleverd

Uiterst professioneel bedrijf.

Bestellingen worden zeer zorgvuldig en snel afgehandeld. Ook de retouren worden vlot verwerkt en binnen twee dagen terugbetaald.

Vlotte en complete levering

Duidelijke webshop

Product en levering goed, klantenservice matig

Op Instagram zie je vaker dat mensen die zelf hun huis verbouwen de mechanische ventilatie bij de ventilatieshop kopen. Vanwege de samenwerking kan je dan ook een kortingscode krijgen. Zodoende hier belandt in mijn zoektocht naar een nieuwe mechanische ventilatie. Uiteindelijk was de levering goed en het product zelf ook. Qua prijzen kan ik aanraden om nog verder te kijken want deze site is niet zozeer de goedkoopste (maar wel weer interessant met de kortingscode). Na aanschaf van de ventilatie wilde ik nog een aanvullende sensor kopen. Die kostte 120 euro. Echter als ik dit meteen in een soort pakketdeal had gekocht zou ik 60 euro goedkoper uit zijn geweest. Ik heb toen nog gebeld met de klantenservice maar er was zgn niets mogelijk. Wat overigens raar is aangezien, de ventilatieshop alle onderdelen "los" in een doos zetten en het versturen. Dus als ze echt wilden kon er zeker wel nog wat gedaan worden. Hun "goedkopere" advies was, douchen met de badkamerdeur open of met het raam open. Ff serieus dat adviseer je toch niet. Het scheelde niet veel of ik had mijn bestelling geretourneerd en elders het pakket elders besteld. Al met al, zou ik zeggen kijk nog even verder voordat je hier besteld. Bijvoorbeeld bij cvtotaal.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM