Product voldoet aan verwachtingen

Gekochte ventilator werkt goed en is rustig. Prijs/kwaliteit goed; installatiehandleing prima

uitstekend product

Uitstroomventiel gekocht, precies wat ik ervan had verwacht.

Goede en snelle levering. het was in een korte tijd geïnstalleerd

Hij doet wat hij moet doen. Snelle levering.

goed geleverd

geluiddempers passen niet goed

Prima kwaliteit en snelle levering! top!

Uitstekend bestelling afgeleverd

Ook de mail met de info en linkjes naar handleiding is een prima service. Ventilator is stil zoals was opgegeven

Snelle levering! Goede producten! Mijn foutieve dubbele bestelling werd snel , goed en gratis (retourneren) afgehandeld!

Snel geleverd en duidelijke website

Helemaal top!

Prima en snelle levering

Ja wat moet ik schrijven via internet besteld de dag erna reeds geleverd afgelopen maandag geplaatst alles werkt dus heel tevreden . Dus over de service kan ik niks zeggen niemand gesproken en de klantenservice dus ook niet nodig gehad .

UItstekend

Levert snel en op tijd.

Betrouwbaar en snelle afwikkeling

Goed advies en levering

Opnieuw beschadigde producten van Ventima

De producten worden zeer slecht verpakt en verstuurd. Telkens schade. Erg jammer voor deze dure roosters

Verkeerde artikel ontvangen

Tweede kans C100 bleek toch zomaar 125mm te zijn. Onhandig als je hier achter komt op moment dat je de ventilator wilt monteren

Correcte levering

Snel geleverd, door mij niet te koppelen afstandsbediening, te ingewikkeld en geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Alsnog installateur gevraagd, komt over een maand.

Keurig verpakt, en mooi optijd bezorgd.

Heel snel geleverd en paste in me muur top bedrijf!

dat is snel geregeld

Snelle verzending naar eenvoudige bestelling online. En als er toch iets fout gaat wordt dat televisie slecht geregeld . Ook voor kleinere bestellingen.

Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen

Eindelijk gevonden

Moeilijk te vinden hiergevonden

Zeer snel geleverde ventilator

Twee weken geleden hield onze inbouw ventilator van de badkamer er mee op. Versleten na vele jaren. Op maandagmorgen op ventilatorshop een nieuwe ventilator van het hetzelfde type besteld. Dinsdagmiddag thuisbezorgd en 's-avonds gemonteerd. Kan niet sneller.

Topproduct & goede service

Niets op aan te merken. Kwaliteit.

Snelle levering en uitstekende service/klanten-dienst

Prima en snel contact, bij evt. retour heel handige retourservice!

Uitstekend en degelijk advies

Na mijn eigen keuze te hebben gemaakt, maar met enige twijfel kreeg ik een uitstekend degelijk advies en tips met een alternatief.. Uiteindelijk met volle vertrouwen me verheugd op de installatie. Meer als tevreden over het resultaat, met bijkomende tip t.w.v. 10€. Niet alleen een goede afzuiging, maar veel stiller! Dank je, hier gaan we velen jaren van genieten.

Correcte levering van mijn bestelde product

Correcte levering van het bestelde product

Snelle levering.

Snelle levering.