Goede informatieverschaffing en goede prducten

Ventilatieshop.com is betrouwbaar, geeft volledige informatie en levert snel en duidelijk. Ook werkt het aangekochte product uitstekend

Super geregeld goed product

Goed product snel geleverd perfecte documenten erbij voor installatie

Retour zending van verkeerd geleverd artikel.

Donderdag 19-10 een schoepenrooster besteld 175mm. Vrijdag 20-10 bezorgd. In pakketje geen schoepenrooster maar een ander artikel. Dit op 20-10 gemeld. 2000459230. Pakket is inmiddels opgehaald maar nog steeds geen schoepenrooster ontvangen. d.d. 27-10-2023.

Erg goed

Duidelijke omschrijving, snel en zorgvuldig geleverd, eerlijke prijs, goede handleiding, goed materiaal.

Snel geleverd product zoals omschreven

Top geregeld, product netjes binnen de aangegeven tijd geleverd, hier kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Super mooi product en perfecte levering

Erg tevreden over de kwaliteit van de roosters die in diverse maten en uitvoeringen door deze firma geleverd kunnen worden. Ik ben er blij van geworden.

goede service en kwaliteit

Was een goede keuze om hier te bestellen Top service !!

Goed product en snelle levering

Website is duidelijk en overzichtelijk. Extra (eigen) handleidingen om alles te installeren, waardoor de installatie soepel ging. Levering was snel en volgens afspraak

Bestelling was op tijd, compleet en prima prijs /kwaliteits verhouding.h

Gewoon niks op aan te merken en dat is heel erg prettig. Complete bestelling aanwezig, prima verpakt (geen deuken in de materialen). Alleen vond ik de website niet heel prettig werken, vandaar een sterretje minder.

Heb een van de ventilatoren ontvangen met een deukje we in. Kunnen we alleen het draaigedeelte nog kosteloos nagestuurd krijgen?

Overzichtelijk site goede service

Snel levering, ook over gebleven spullen gratis retour, is fijn

Snel geleverd en prima verpakt

Snel en goed geleverd

Goede producten snel geleverd zo geregeld

Goede ervice

Goed produkt en snelle levering.

Snelle levering en goede producten.

Ik had 2 type ventilatieroosters besteld. Werd de volgende dag zoals beloofd geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit ventilatieroosters. Kleur was alleen niet RAL 9010; meer richting RAL 9001 (cremewit). Verder erg tevreden.

Als plus punt vind ik de handige beschrijving in de mail helemaal duidelijk in Jip en Janneke taal hoe je welk variant ventilator moet aansluiten. Dat scheelt mij tijd in de kleine letters lezen.

Prima internet winkel

Tot nu toe iedere bestelling perfect afgehandeld.

Prima, snelle levering

Voortreffelijk, professioneel geholpen en geleverd

Nadat ik mijn 28 jaar oude mechanische ventilatie wilde gaan vervangen, kreeg ik na contact met de service meteen de juiste antwoorden welke daarvoor vervangend was. Een voordeel was ook dat de gaten niet eens opnieuw geboord moesten worden en installeren was een fluitje van een cent. Snelle levering.

Zeer goed!

Ik heb een ontwerp gemaakt voor een afzuigsysteem voor een keuken/kantine in een kapsalon. Ter beoordeling naar Ventilatieshop gestuurd. Na het advies wat is gegeven is het ontwerp aangepast en de installatie gemonteerd. Het werkt uitmuntend! Wat een service!

Perfecte afhandeling net zoals de keren ervoor !

Spullen besteld op de website en zoals beloofd inderdaad de volgende dag in huis !

Goede prij, product en snelle levering

Goed en snel geleverd

prima producten en goede service

Een enkel product was niet op voorraad, maar de rest werd na contact per telefoon alvast opgestuurd. Twee dagen later was het missende product er ook. Top! Prima prijs/kwaliteit verhouding op de producten.

Corecte en snelle levering materialen. Produkten voldoen aan verwachting.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM