Helemaal top

Goede site en snel geleverd.

Prima geregeld

Netjes

Erg correct

snelle levering maar ook snelle afhandeling retour

snelle levering maar ook snelle en correcte afhandeling retour

Oplossingsgerichte leverancier

Leverancier denkt mee in oplossing en handeld snel.

Netjes

Ik kan niet beoordelen over apparaat maar wel over zending bestelling. Die waren prima. Heel handig dat ze ook een optie hadden ventilator kapje voor buiten en buis erbij te bestellen. Ik hoefde niet na te denken of twijfelen wat bij elkaar paste. Alles de volgende dag netjes afgeleverd. Dus tevreden

Is nog niet gemonteerd dec pas Maar heb er alle vetrouwen in

Snelle levering van een goed product!

Ventilatieventielen zijn uitstekend bevonden!

uitstekende service

Juiste producten, heel en op tijd geleverd voor een goede prijs. ik ben zeer tevreden.

Snel en correct

Super snelle levering.

Zeer ruime keuze, snelle levering , prima product

Op zoek naar een simpele badkamer ventilator zonder toeters en bellen ben ik goed geslaagd met een stille ventilator die eenvoudig te bedienen is met een trekkoord. Eenvoudige montage en zeer tevreden.

Goede en snelle bestelling

Goede ervaring zeer tevreden

heel goed

webshop duidelijk snelle levering goede omschrijving

Snel geleverd en goede prijzen. Top

Snelle levering en uitmuntende service

goed en snel

tevreden

Snelle bezorging en goede prijs

De bestelde producten zijn snel bezorgd en de prijs was goed.

Probleem opgelost

Als mijn vrouw naar het toilet ging. Was dat 3 dagen te ruiken. Maar nu we de ventilator hebben is het binnen 30 min. al opgelost.

Prijs kwaliteit klopt wel

Netjes op tijd geleverd en super ingepakt

Bestelling geplaatst en keurig op tijd geleverd. Ik koop hier zeker een volgende keer weer

heel vlotte, vriendelijke hulp én levering

De medewerkers van ventilatieshop zijn kundig én ook lekker vlot te bereiken.

Duidelijke expertise

Ik had een vrij specifieke inbouw situatie voor een ventilator. Bij advies in een bouwmarkt werd er met name in onmogelijkheden gedacht. De website van ventilatieshop geeft veel details waardoor ik toch een passende oplossing heb kunnen vinden die volgens de bouwmarkt niet mogelijk zou zijn. Product snel geleverd met duidelijke instructies.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Goed geregeld

Had de 5 sterren in kunnen vullen maar er moeten altijd verbeter puntjes blijven al zou ik ze niet weten

Snelle levering. Uitgebreid assortiment.

Na foute artikel besteld te hebben, door Ventilatieshop Ede heel snel en soepel opgelost inclusief administratieve zaken!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM