Goede snelle service

Prima online service, snelle verzending en levering op afgesproken moment

Heel soepel omgegaan met retouren

De medewerker die ik aan de telefoon had begreep mijn probleem met verkeerde bestelling en zorgde dat het allemaal goed geregeld werd zonder extra (verzend)kosten. Erg netjes!

Snel geleverd en goed

Het bestelde voldoet aan de verwachting en een snelle levering

Top bedrijf

Goede producten / snelle levering / zeer goede communicatie / top bedrijf

snelle levering van een goed product

1. op tijd binnen 2. product voldoet aan verwachting 3. goede prijs 4. beveel dit aan voor badkamer

kapot geleverd ,bij de 2 x contact netjes afgehandeld

ik heb een doos ventilatie kanalen besteld en gekregen . na openen van de doos bleek dat alle buizen kapot waren . ik heb dit uiteraard gemeld en een mail over gehad maar tot op heden is er niks mee gebeurt of een oplossing gegeven . als bedrijf kan ik hier natuurlijk niet op wachten dus een andere leverancier heeft het benodigde materiaal al geleverd . Maar al met al heeft de ventilatieshop het met de 2x contact goed opgelost .

Mooie spotjes met toe behoren

Makelijk aan te sluiten met de spullen die ik er bij besteld had

Goede kwaliteit en snel geleverd

Het was echt super snel geleverd en top kwaliteit! Heel blij mee want ik heb de klus meteen geklaard.

Best supplier!

Always on time always good Great website

goede klantenservice prima afhandeling

verkeerde buisventilator geleverd maar na melding direct actie van ventilatieshop en volgende dag de goede in huis.

Prima product

Snelle levering, goed product

Tevreden klant.

Tevreden klant.

Verbluffend verzorgd

De bestelling kreeg ik keurig verpakt binnen, het pakket zag er heel verzorgd uit nadat ik het pakket open had gemaakt kon je zien dat het met de grootste zorg was ingepakt waardoor niets kon beschadigen alles was keurig netjes opgevuld met kussentjes hierdoor lag alles goed vast zodat de producten geen kans hadden om tijdens het transport kan beschadigen Super verzorgd.

Goed geleverd goed ingepakt

En mooie roosters voor in mn vensterbank

Premium producten die goed verpakt snel verzonden worden

Navigeren door de webshop werkt makkelijk. De aangeboden producten zijn van uitstekende kwaliteit. Bij de standaard bouwmarkt vind je die niet en zeker niet in zoveel keuze. Verzenddoosje was mooi op maat gemaakt en alles was stevig verpakt. Binnen 24u na bestellen werd het afgeleverd.

Goede ondersteuning en snelle levering

Wou een stille afzuiger voor toilet met vertraagde start. Via chat naar juiste keuze geholpen. Ook netjes dat je via mail vast extra info over product krijgt. In dit geval ook nodig want handleiding in doos was voor mij onduidelijk.

Fijne webshop en goede service

2 Producten besteld in de verkeerde maat. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van verzending en, in ons geval, ook van retouren. Zodra ons pakket weer ontvangen was in hun magazijn werden we daarvan op de hoogte gesteld en nog geen 5 minuten later ontvingen we de creditnota. Top geregeld! Volgende keer bestellen we hier weer.

Prima after service ervarenna overleg.

geweldige Ventilatie rooster

in no time heb ik deze geweldige ventilatie rooster geplaatst, ook de schroeven kon ik prima verzonken kon aanbrengen door jullie sublieme afdeksysteem, echt geweldig bedankt nogmaals dat ik dit bij jullie kon bestellen. gr. Mat K

Geweldig.

Het product welke ik besteld heb is keurig op tijd bezorgd. En nog beter deze zelfklevende geluidsisolatie was bijzonder goed te verwerken.

Snel en duidelijk

Bij telef. Contact werd mijn vraag ( welk type afzuiging moet ik bestellen ) snel en duidelijk uitgelegd. Bestel No. Doorgegeven . Via internet besteld - snel ontvangen. Montage fluitje van een cent !

Goede snelle bezorging, gratis retour

Goede snelle bezorging, gratis retour

Geweldige aftersales

Dimmer besteld. Als leek niet weten aan te sluiten. Geweldig geholpen met een schema. Hartelijk dank. Klanten hebben dit nodig in dit digitale tijdperk.

Goede zoekopties op site, nette en snelle verzending

Ventilator uitgezocht op de site, dit ging zeer gemakkelijk. De communicatie en de levering daarna waren prima in orde.

Snelle levering. Eenvoudige montage

Gebruiksvriendelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering